• 5.maj.2012, kl.06:11

  850 miljoner utan problem!

  http://www.dn.se/nyheter/politik/forsta-steget-klart-i- asylpolitiken

  Och detta är visst bara början. Vilken är den underliggande agendan för detta vansinne? Ryggdunkningar från EU? Det börjar kännas riktigt obehagligt nu. Nån som vet?

 • 5.maj.2012, kl.06:15

  Nja

  Om det handlade om ren humanism så skulle inte den övervägande majoriteten av alla invandrare de senaste decennierna saknat reella asylskäl och skyddsbehov (källa: Migrationsverket). Det kostar lika mycket att "hjälpa" varje asylfuskande lycksökare som det kostar att hjälpa 100 riktigt nödlidande verkliga flyktingar på plats i deras hemländer och närområden undan svält och misär. Det kostar några hundratusen kronor att betala en människosmugglare för att ta sig till Sverige från Mellanöstern och Nordafrika. Det motsvarar flera miljoner kronor i deras penningvärde så det är knappast de med störst behov av humanitär hjälp som kan ta sig till det "rika västerlandet". Det är välbärgade människor med kriminella kontakter som har störst chans att ta sig hit.

  Det senaste decenniet eller så är det alltmer sällan som de humanitära känsloargumenten använts av det mediepolitiska etablissemanget. Desto oftare handlar det om att de spännande, varma och spontana araberna och afrikanerna berikar den svenska kulturen som anses tråkig, kall och ej värd att bevara (i den mån den ens har funnits). Den multietniska invandringen från jordens alla hörn handlar i stora drag om att alla folkslag ska blandas eftersom det anses vara den enda vägen bort från en värld av krig och etniska konflikter.

 • 5.maj.2012, kl.06:43

  Men..

  Men vad är det som driver sådana som Maria Ferm (MP) att kraftigt öka den somaliska invandringen till Sverige?

 • 5.maj.2012, kl.06:52

  Tja

  Politiker som Maria Ferm och diverse journalister har helt enkelt under decennier hjärntvättats med kulturrelativism och antirasism av långsiktigt arbetande kosmopolitiska aktörer. Det mest antirasistiska man som vit kan göra är att på snabbast enklast möjliga sätt göra sin etnicitet till en försvinnande minoritet i sitt hemland i ett hav av bruna och svarta invaderande folkslag. Många antirasister menar på fullt allvar att enbart vita kan vara rasister så först när de vita försvunnit kan rasism vara ett minne blott. Först när alla folkgrupper rasblandats, alla raser och etniska särdrag utraderats är antirasisterna nöjda. Då har mänskligheten nått sitt fullbordade lyckorike.

 • 5.maj.2012, kl.08:18

  Vem betalar?

  Det måste väl finnas åtminstone 2 miljarder fattiga människor i världen, dom flesta utan ID handlingar. Så enligt det här förslaget skall lilla Sverige ta hand om alla fattiga i världen? Hur i herrans namn skall detta gå till? Var skall dom alla bo, och vad skall dom jobba med? Skall den budgeten komma från politikernas fickor som hittade på denna lösning? Skulle inte tro det. Det är otroligt deprimerande att dessa tokar till politiker får fortsätta i sina arbeten, än mer deprimerande att det inte är en fullständig lands storm i Sverige mot vansinnet. Att ifrågasätta stämplas med racism, och det är det mest tragiska av allt.

 • 5.maj.2012, kl.09:32

  Kanske ryggdunkningar

  från någon som sitter på mycket olja?

 • 5.maj.2012, kl.17:59

  Västs behov av olja

  och korkade kommunistfruntimmer, är en livsfarlig kombination.
  Tekniskt kunniga och smarta västerlänningar som sitter inne
  med bra lösningar för att kraftigt sänka vårt behov att köpa olja,
  har inte tillgång till riskkapital, tyvärr.

« Tillbaka till Svenska samhället