1.apr.2005, kl.18:15

Studentkläder

...Visst superkul med att ta studenten, äntligen! Om exakt två månader ska jag stå där och se larvig ut i min mössa å jag har lite ångest gällande kläder!

Va ska jag ha på mig?????
Det är det som är den stora frågan!

Grejen är att säg inte "helvit klänning", jag kräks på färgen vitt! Jag ser inte riktigt klok ut i det! Blir alldeles skär! jag lovar! dessutom är jag stor motståndare till klänning/kjol, typisk jeanstjej, men detkan jag ju inte ha på studenten, måste tänka på släkten! hehe!

Linnebyxor å fint linne känns mer än b och som skrivet är kjol eller klänning inget för mig... Har funderat på en snygg "tjejkostym" i kanske blekgrönt med ett snyggt vitt linne under kavajen för att få det vita...men kostym känns inte heller som jag...

egentligen skulle jag vilja ha något orientaliskt med halvkorta brallor i siden med tillhörande kropp samt få använding för alla mina orientaliska smycken från indien... kan man ha det? Nån som har nåt tips som uppfyller mina "krav", helst halvkorta, pösiga bralls i fint tyg å neutralfärg med en schyss topp/linne som gärna få vara löstsittande... (gillar inte tighta saker...) eller nån som vet några orientaliska affärer i sthlm området som är värt ett bseök!?!

tack