« Tillbaka till Shopping Visningsläge: Detta visningsläge listar ett inlägg åt gången Detta visningsläge visar inlägget och alla svar på en sida Detta visningsläge visar inlägget och svaren trådade på en sida
 • 17.okt.2005, kl.13:24

  Tjejer i strumpbyxor

  Jag fattar inte varför tjejer klär sig mer kvinnligt,ta fram era nylonstrumpor och visa era ben mer än ni gör,inte bara dom här trånga jeansen,våga visa er i nylon mera,det mest kvinnliga som finns,framhäv era kvinnliga former.

 • Ninnis

  17.okt.2005, kl.13:43

  Ja, du

  Är du medveten om hur oerhört obekvämt det är med nylonstrumpbyxor? Prova själv får du se hur länge du står ut. Tacka vet jag jeans!

 • 17.okt.2005, kl.13:58

  Trånga jeans

  Okej! trånga jeans ser inte heller så bekvämt ut,undra vilket som är minst obekvämt strumpbyxor eller trånga jeans.

 • 17.okt.2005, kl.14:00

  Bra fråga.

  Jag undrar oxå varför tjejer inte använder strumpbyxor oftare. Det är ett otroligt skönt plagg att ha. Jag använder strumpbyxor så ofta jag kan, fast jag är kille som är gift och har barn.

 • Lejon1

  17.okt.2005, kl.14:05

  Ha ha lilla gubben

  Vad menar du med "mer kvinnligt i nylonstrumpor"?

  Vad ska man ha pa sej menar du? Kavaj, kjol och pumps som en kontors-karring? Eller den lilla svarta med hogklackat nar man ska ut och handla med ungarna pa OBS?

  Vilken varld lever du i? Desperate housewives? Ska man kanske ha strumpebandshallare ocksa dagligen medan man springer och dammsuger och plockar.

  Du ar kul grabben.

 • 17.okt.2005, kl.14:17

  nej nej

  Du behöver inte överdriva så,vad jag menar är att man ser nästan aldrig några tjejer som använder nylonstrumpor,inte att dom skall klä sig som hockers i höga klackar och allt i svart,nej det är bara jeans,inget fel på jeans det är ett plagg som har kommit till denna jord för att stanna.

 • 17.okt.2005, kl.14:19

  Vad ska tjejen ha till da?

  Vad tycker du att tjejen ska ha till da? Och snackar vi till vardags nu?
  Det ar ju inte varldens mest praktiska kladesplagg.

 • 17.okt.2005, kl.14:27

  kjol

  bara kjol och ett par snygga skor eller stövlar

 • kla

  17.okt.2005, kl.14:18

  Nog tycker jag...

  ...att tjejerna klär sig kvinnligt! Det kan knappt bli bättre än det redan är och nylon är helt onödigt.

 • Naddi

  17.okt.2005, kl.17:04

  Jo, jag tycker...

  att det är väldigt skönt att ha kjol... Och man behöver ju inte ha högklackat till kjol alls man kan ha vilka skor som helst... Och det finns ju väldigt bekväma nylon... och så behöver man nödvändigtvis inte raka benen(något jag vägrar underkasta mig...)

  Så jag förstår inte heller varför inte andra tjejer har kjol oftare... jag har kjol typ varannan dag på sommarhalvåret och även på vintern när det inte är så kallt... En lång kjol kan man med fördel ha också på vintern, det är överraskande varmt...bara det inte blåser...

  Man känner sig väldigt kvinnlig i kjol...skönt... och man får större uppmärksamhet från killar...iaf. har jag märkt det... och vilken tjej vill inte ha uppmärksamhet..

  Har man fina ben så ska man visa dom!! Tycker jag iaf. Och ursäkta er inte med att nylonstrumobyxor är obekväma för det finns massor av nylons som är jävligt behväma...känns inte alls att man har strumpbyxor...

  Mvh Naddi...strumpbyxor i alla färger...riktig maniac!!

 • 17.okt.2005, kl.18:23

  äntligen

  Precis, det är ju det jag menar,mer kvinnor i nylonstrumpor,det behöver inte betyda att man klär sig i svarta strumpor högklackat korta kjolar,bara för man bär nylonstrumpor,jag tycker det är snyggt på ett par välsvarvade ben,nej! kvinnor våga bära strumpbyxor nylon i alla former,ni vill väl synas? Du har fattat Naddi.
  Mvh astrix

 • Åsa99

  18.okt.2005, kl.00:06

  En till...

  ...kvinna som faktiskt bär kjol och nylonstrumpor så gott som dagligen.
  Själv skulle jag aldrig komma på tanken att gå barbent under kjolen annat än under lätta sommarkjolen varma sommardagar.
  Dock ser jag till att mina ben är välrakade!
  Kjol är inte kallare än byxor på vintern och ja, jag får mer blickar på krogen än mina byxklädda väninnor!

 • J.T

  18.okt.2005, kl.22:27

  Ytterligare en

  som bär kjol och strumpbyxor till 100%,vi har "dresscode" som säger så på jobbet,för 7år sedan när jag fick det här jobbet så kändes det lite obekvämt att alltid behöva ha kjol,men man vänjer sig och nu har jag nästan kjol jämt även på fritiden.Det gäller att hitta ett favvis märke på strumporna som sitter bra och är hållbara,annars blir det både obekvämt och väldigt dyrt,ett av mina favoritmärken är Dim.Att det skulle vara kallt på vintern med kjol är väl inte riktigt sant då det går att välja en lite längre kjol(nedanför knät)och lite tjockare strumpbyxor+stövlar ,sen är det väl sant som någon sa att man känner sig kvinnligare i kjol än byxor,åtminstone är det så för mig.

 • Naddi

  18.okt.2005, kl.23:02

  Fråga!...av ren nyfikenhet...

  Vad jobbar du med?? Jag menar när ni har en sån dresscode...ganska ovanligt idag...eller??

  Mvh Naddi...strumpbyxälskare...big time!!

 • J,T

  19.okt.2005, kl.00:07

  Dresscode

  Jag jobbar som försäkringsmäklare på en gammal anrik firma,det är väl ingen som skulle "mörda mig" om jag kom i byxor till jobbet,men kjol är att föredra.

 • 19.okt.2005, kl.19:37

  jag med

  Håller med dig,strumpbyxor är perfekt plagg och snyggt,
  bevara nylonet.

  Mera nylon till kvinnorna

 • shike

  17.okt.2007, kl.01:14

  såg ditt svar om nylons...

  jag hade nästan tappat tron på att vanliga tjejer gillar nylonstrumpor tack för att ni finns från en nylon älskande kille i småland

 • C J

  20.okt.2005, kl.14:39

  Strumpbyxor är faktiskt...

  ett helt suveränt plagg. Jag använder nylonstrumpbyxor nästan varje dag och det till såväl kjol som under långbyxor. Eftersom det finns olika tjocklekar går det att variera efter hur kallt det är ute. Perfekt nu under hösten. Dessutom går det ju att matcha med olika nyanser och färger till olika plagg. Och den som tycker att nylonstrumpbyxor är obekväma har väl inte provat sig fram till en bra modell som passar. Personligen passar Lindex strumpbyxor mig väldigt bra, men jag har också bra erfarenhet av Åhlens sortiment. Det var någon som sa till mig att hitta en bra strumpbyxa är som att hitta ett par bra skor.

 • Roni69

  21.okt.2005, kl.23:49

  håller helt med..

  men som du säger får man leta länge efter dom som man tycker är bekväma/sköna och håller några dagar...dina exempel på strumpbyxor är jätte bra har själv provat dom och använder dom dagligen men en favorit är trots allt om man vill ha dom skönaste strumpbyxorna är wolford men dom är skit dyra..men jag lovar alla tycker dom är sköna om man är berädd att betala priset

 • Naddi

  22.okt.2005, kl.22:39

  Personligen tycker jag...

  ... att Norlyn strumpbyxor är bäst...fantastiskt sköna och håller lääääännnggge!! har ett par vita som är säkert tio år gamla, har dock bara använt dem det senaste året... Har aldrig upplevt maken till hållbarhet!!

  Och så underbart sköna, man känner inte att man har dem på sig!! Norlyn är ju dock ett finskt märke...bor i finland... men jag tror nog att man kan få dem i sverige också...billiga är de också...

  Finns en sort som heter Young color (av Norlyn) som finns i lite annorlunda färger också...kul med lavendelfärgade strumpbyxor...eller knallgula...eller orange... Young color kostar typ 17 kr/st... billigt eller hur...andra märken är lite dyrare... Har ett par lavendel färgade strumpbyxor...blir ganska vilda färgkombinationer...njuter så in i helvete av att chocka med blåa ben...och annat alternativt...

  Mvh Naddi strumpbyx-maniac och flummig stil...

 • 18.okt.2005, kl.11:41

  Alla tycker inte som du

  De flesta killar jag stött på, ink. min pojkvän tycker att en sexig jeansrumpa är det bästa som finns. Dessutom, i sängkammarn är det inte så kul med nylonstrumpor. Har man inte kjol/klänning över så är det extremt osexigt! Men visst, jag använder nylon då o då när jag går ut i min lilla svarta. Men jag föredrar ljuvliga sommarklänningar utan nylon, som faktiskt är ganska ute nu.

 • .....

  21.okt.2005, kl.17:10

  Uppmärksamhet

  Jag använde nylonstrumpbyxor rätt ofta förr, och hjälp vad mycket uppmärksamhet man får! Nu låter det som att detta vore något positivt, men det tycker inte jag. Klart det är roligt med uppskattning, men inte med sliskiga kommentarer och förslag så fort man går på tunnelbanan, kommer ut ur affären eller står i kö. Visst kan det vara okej när man vill vara extra piffig ibland, men att gå runt på stan och ständigt vara på sin vakt om ifall att någon skulle kommentera min klädsel, det är inte min grej.

 • Grrrr

  23.okt.2005, kl.15:15

  Både och

  Vet du inte om att vi är många tjejer som har både strumpbyxor OCH jeans?

 • 23.okt.2005, kl.15:33

  våga

  Jo då det vet jag allt,men tycker att kjol passar bättre till strumpbyxor,tycker inte du det, våga visa era ben mera,ni tjejer har ju ofta snygga spiror.

 • ******

  23.okt.2005, kl.21:16

  Hmm.. vi kanske

  inte vågar, för skulle vi bli våldtagna när vi bär strumpbyxor och visar våra ben så skulle det antagligen bero på att vi klär oss för sexigt.... och det vet vi ju, att det är vårt fel då. Antagligen skulle det vara bäst för oss om vi klädde oss i burka "suck"

 • 23.okt.2005, kl.22:00

  ha ha

  är du rädd för att bli våldtagen så är det väl perfekt att bära strumpbyxor,det år iallafall svårare att få av än stay-ups.

 • pholan

  27.okt.2005, kl.08:25

  provocera?

  skrev du det här bara för att provocera eller?? själv tycker jag att man får ha på sig precis vad man vill! tycker personligen inte om att det finns feminina kläder och manliga kläder men ok, vi vill väl vara lite olika ändå. det är ju där attraktionen ligger. förstår bara inte varför de feminina kläder är så mycket obekvämare än de maskulina....

 • 27.okt.2005, kl.08:43

  va!!

  På vilket sätt provocerar jag?

 • C J

  28.okt.2005, kl.16:10

  Vad är vad...

  när det gäller kläder? Jag har länge tyckt att tex strumpbyxor är helt ok för killar, precis som att tjejjer har kavaj och slips. Jag vet att det är lite uttjatat, men att killar har strumpbyxor är faktiskt helt ok tycker jag. Manligt och kvinnligt när det gäller kläder finns egentligen inte idag, utan är ett förlegat synsätt. Vi ska ta på det vi tycker det är skönt, snyggt och bekvämt, oavsett om det är killar eller tjejjer. Så enkelt är det med det.

 • Roni69

  30.okt.2005, kl.09:56

  helt rätt

  kan bara hålla med dina sunda åsikter.

 • C J

  8.nov.2005, kl.14:05

  Kollar du...

  fortfarande på den här sidan?
  Jag tror vi har en del gemensamt.

« Tillbaka till Shopping