• Hyrbil

  5.jan.2006, kl.23:43

  Vill hjälpa min flickvän att få orgasm

  Hej.
  Min flickvän har aldrig vad hon tror iaf inte fått någon orgasm. Sådant märker man ju så hon har ju antagligen inte det. Hur kan jag som kille göra så hon får en orgasm, skulle bli glad för några bra tips så att även hon får det skönt när vi har sex. Nu får hon det ganska skönt ändå men hon får ju aldrig det lilla extra.

  Var nånstans sitter g-punkten eller vad de heter, är det ngt bra att försöka träffa den?

  tack för alla svar

 • Mys**

  6.jan.2006, kl.00:04

  Hej där

  Har egentligen slutat debattera då man oftast inte får respons på sina svar. Många ställer frågor men är föga intresserade av svar.

  Men jag ska ge dig en chans =)

  Kvinnlig orgasm kan vara jätte enkelt, men även svårare för en del kvinnor. Inte lätt att ge tips eller råd. Men jag var med i en lång debatt längre bak i denna tråd. Läs igenom den - hela... och försök ta in det som står. Du måste lära dig hur hela mekanismen fungerar ;)

  Men No1!!!!!!!!!!!!! Prata med din flickvän! Fråga hur hon upplever det hela! Vad vill hon, vad behöver hon?

  Lycka till!

  H/ "Hertz"

 • Hyrbil

  6.jan.2006, kl.00:13

  Det är hon som bett mig...

  att kolla upp detta så jag kan göra saker på henne sen. Jag själv är oskuld och har aldrig gjort ngt på nån tjej förutom henne. Hittils har jag bara smekt hennes kropp och typ pullat eller vad man ska säga, hehe. Men detta har varit när hon egentligen inte har velat fast det blivit så iaf för kåtheten har kommit eller när det varit folk i samma rum då har man inte kunnat njuta ordentligt men bara att kåtheten kommer som sagt. Men jag ska läsa den tråden så kankse jag får några bra tips. Tack tack.

 • Mys**

  6.jan.2006, kl.13:17

  Okey!

  Du har alltså framför dina frågetecken och hon har bett dig lära dig lite?
  Är hon oskuld?

  I början kommer det att bli lite trevande och fumligt! Övning ger färdighet =) Bra att ni kan prata om det och utvecklas tillsammans!

  Berätta gärna hur det gick när du väl kom till skott =)

 • hyrbil

  7.jan.2006, kl.03:59

  nej

  hon är itne oskuld men förra killen var med som tog oskulden, gjorde inte så mycket med henne. Vi pratar mer öppet än vad hon och han gjorde och vis ak försöka ge varandra en härlig kväll på måndag :)

 • Mys**

  9.jan.2006, kl.07:53

  MÅNDAG!!!!

  Nu är det måndag - nyfiken i en strut ber om en uppdatering efter i kväll =)??? Tihihih

 • hyrbil

  14.jan.2006, kl.02:16

  hehe

  jaså du... hon har inte fått nån orgasm än men varit nära väldigt många gånger, Jag har istället haft fullt upp försöka bli ordentligt hård och få själv en orgasm, detta har inte gått så bra tyvärr. Så det ledde till att jag gav upp kondomen körde utan som kanske inte är så bra, men men när jag väl kom så kom jag iaf på kroppen. Vi kan itne rida, det är lite trisst... nu har hon mens och har börjat med p-piller så vi ska försöka igen efter mens perioden.

 • Mys**

  6.jan.2006, kl.00:05

  Länken!!!!

  Självklart skulle länken med i föregående inlägg =)

  http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6500000000 000031&conference=1000000000000003&posting=195000000028 73272

 • mam

  6.jan.2006, kl.10:26

  rekommenderar

  Botips:
  Hiterapporten om kvinnor av Shere Hite, visserligen gammal så G-punkten beskrivs inte, men däremot allt annat, mycket upplysande, läs den tillsammans med din flickvän. Du kanske måste beställa från bibliotek för den kan vara svår att köpa. Nyare litteratur bl a Ylva Franzén: Orgasmboken, inte läst själv men däremot om den i diverse tidningar.
  Har du OCH hon nyfikenheten, så kommer ni att få det bra, det garanterar jag!

 • hhhhhh

  6.jan.2006, kl.19:00

  onani

  Det blir enklare om hon onanerar själv, när hon är ensam och avslappnad och lär sig hur hon fungerar, sedan kan hon lära dig. Allmänt gäller det att koncentrera sig på klitoris, hitta vad som är skönt och göra det

 • Becka

  7.jan.2006, kl.02:08

  Knipövning!!!

  det finns nåt som kallas för knipövning. man kniper med slidmusklerna..lär man sig knipa med de kan man lättare få orgasm..för att ta reda på hur man kniper med de så prova att stoppa kisset medan man kissar..där är musklerna...sen kan hon "öva" på att knipa och knipa....när hon stoppar in ett finger i slidan och kniper ska hon känna att det kniper om fingret...

  för mig har detta hjälpt mig att få underbara orgasmer.. alltså hon ska knipa medan ni har samlag!!

  lycka till med att informera din blivande orgasmexpert-flickvän...

 • hyrbil

  7.jan.2006, kl.04:01

  okej

  tack för tipset jag ska framföra det till min flickvän.

 • Sexgud

  14.jan.2006, kl.17:01

  G-punkten finns ej - bättre grejor finns dock!!!

  Tyvärr är G-punkten ett påhitt, även om många tjejer tycker det är skönt att bli stimulerade där.

  Vad bättre är, det finns något MYCKET bättre än G-punkten:

  Djup-punkten. När tjejen ligger på rygg håll handen med handflatan uppåt och för in pekfingret (eller långfingret) så långt som det går i slidan. Sedan gör du en "kom här" rörelse med fingertoppen, samtidigt tryck den uppåt. Om du träffar rätt område så är ytan i slidan ej "svampig" (veckad), som närmare öppningen, utan len och fast. Om hon gillar det kan du samtidigt hålla tummen över klitoris (hos vissa tjejer är klitoris så känslig att det ej gå att röra den direkt, smek då bredvid. Hos vissa blir klitoris så känslig då det går för henne att man måste sluta beröra klitoris då). Du kan kankse samtidigt slicka hennes klitoris också om hon vill.

  För förklaring och figurer kolla in
  http://www.fastseduction.com/shade/2001-09-19a.shtml

  Men såklart innan du rör slidan/klitoris så måste ni ha haft förspel länge (beror på, vissa tjejer behöver bara 10 min, andra 2 timmar). Tex kyssar och kärleksbett i nacken/halsen, smeka brösten, suga på brösten, smeka insidan av låren etc UTAN att röra klitoris eller slidan. Detta kan pågå kanske en 30 min till en timme, eller tills hon är genom våt och ber dig att ta henne... Prata med henne, be henne tala om vad som känns skönt och vad som ej är bra (och säg själv hur saker känns o vad som e bra). Om det känns konstigt att säga hur saker känns stöna högt då ngt känns bra (och be henne att göra likadant). Ofta är variation skönt, dvs byt efter en stund och gör ngt nytt, kanske fråga om du ska fortsätta med det du gör för tillfället.

  Var fräsh och nyduschad, ha kortklippta naglar (fila av skarpa kanter).

 • Mys**

  14.jan.2006, kl.23:45

  ????

  Det är ju precis G-punkten den här killen beskriver. "Deep-spot"???

  Vart har du fått för dig att G-punkten i så fall skulle sitta???

 • 15.jan.2006, kl.06:22

  läs på

  Om du läser beskrivningar av var g-punkten skulle finnas så står det alltid ca 3-5 cm in i slidan, har försökt finna denna utan att lyckas... Tex första träffen om du googlar g-punkten:
  http://www.iform.se/Crosslink.jsp?d=1058&a=4402

  Djup-punkten (whatever den ska kallas på svenska) däremot finns mer än 5 cm in, och beskrivningen jag hänvisade till och översatte fick mig att hitta den och flera tjejer har DEFINITIVT fåt njuta mer efter detta... MMMM som i multipla...

  Kanske e det A-punkten den ska kallas
  http://home.swipnet.se/~w-59099/samlevn/Apunkt.htm
  där står hur du hittar den...

  Njut!!!

 • 15.jan.2006, kl.13:41

  G-punkten

  existerar visst, och många kvinnor är oerhört känsliga för stimulans av den. Dock kräver den mer av den som stimulerar den än A-punkten gör.

  Valkyria

 • 15.jan.2006, kl.14:26

  skillnad

  ok,
  hur känns det att bli stimulerad på g-punkten respektive a-punkten, känns det mer eller annorlunda på någon av dem? Skulle ni sakna g-punkten om ni bara blev stimulerade på a-punkten? Hur känner olika kvinnor?

  A-punkten verkar fungera runt hela slidan, men området ligger djupare bakåt än framåt. Detta ledde till flera orgasmer och annorlunda känsla typ "Ah ah ah, sluta INTE ja ja ja JAAAAAAAAAAAAAA" hela tiden..., men en del gillar bara stimulering uppåt-framåt.

 • mam

  18.jan.2006, kl.18:20

  olika

  tror du inte att den kan sitta lite olika på olika kvinnor, därför också som en del får stimulans vid penetrering där, något som inte verkar förunnat dom flesta, men naturligtvis är du väldigt, väldigt upphetsad och har fått bra förspel, kan kuken "nå" g-punkten därför att området sväller på något vis.
  Orgasm via g-punkten är aningen starkare på något sätt, men jag vet inte om jag kan gradera på så sätt att det ena skulle vara skönare än det andra, då tänker jag i jämförelse med klitorisstimulans.

 • CC1

  15.jan.2006, kl.12:00

  Schysst

  med killar som tar reda på saker :))))

« Tillbaka till Kvinnligt