• Tittut

  22.dec.2006, kl.23:21

  Såg grannens fru vara otrogen.

  Min granne är en förmögen man i 60-års åldern. Hans läckra fru är ca 40 år. Jag är singel sen en tid och när jag måste trösta mej själv är de henne jag fantiserar om.
  Var på logdans i somras. Min grannes fru var där också. För han var bortrest. Försökte bjuda upp henne men alltid var de någon som hunnit före.
  I svarsjuka höll jag ögonen på henne och såg att hon dansade många gånger med en man i 30-års åldern. Hon verkade tvivas med deras tajta dans och han verkade upphetsad. Än mer svartsjuk blev jag. Önskade att de var mej hon dansade med.
  Ser senare att dom lämnar dansgolvet och går ut. Följer försiktigt efter och ser dom vandra över parkeringen i sommarnattens skymning mot en skogsdunge. Vill nu bara ha koll på henne och via en omväg kommer jag också till skogsdungen. Den var jättetät med små granar och tallar. Och efter en stunds virrande ser jag en bil väl inbackad bland snåren.
  När jag närmar mej bilen får jag se något som får mej nästan galen av svartsjuka. I baksätet har min grannes fru sex med den unga mannen. Hon och han var helt naken. Hon ser ut att njuta oerhört. De var bara inte sant vad jag såg kikande bakom en gran.
  Jag var svimfärdig men begrundar hela deras kärleksakt Är heltokig av kåthet och vill mest av allt mörda hennes unga älskare.
  Vågar mej allt närmare och ser hur hon smker hans rygg, ser henn blunda i stort välmående och ser hennes ben på ömse sidor av hans juckande höfter. Känner mej tokig av svartsjuka. Får se hur han fullständigt skenar och hur hon belåter njuter av de hela.
  Trodde jag skulle bli galen. Smyger mej därifrån och får senare på kvällen se henne återigen inne på logen. Dagen efter uppträder hon i bikini på sin gräsmatta. Hon gör mej tokig.

 • Vanja

  23.dec.2006, kl.10:04

  Grannen

  Grannen står så grön och grann i frugan?

 • Muss

  25.dec.2006, kl.15:16

  *skratt*

  =)) Den va rolig

 • TrorEj

  24.dec.2006, kl.08:21

  Fel forum?

  Denna berättelse skulle nog ha postats i forumet för sexnoveller...

 • manlM

  3.jan.2007, kl.21:07

  brydig inte

  Vad har du med henne att göra hon får knulla med vem hon vill. om det nu är sant.

 • jam

  10.jan.2007, kl.18:49

  Du skulle...

  ...ha knackat på och frågat om du fick vara med, det kanske hade blivit en upplevelse du inte skulle glömma! Kul läsning i alla fall!!

 • sorry

  28.feb.2007, kl.18:30

  Vad komiskt

  Vad komisk du är som följde efter och tittar. Hur kunde du med? :-). Och hur kunde du tända på en kvinna du såg ha sex med en annan man. Funkar män så i allmänhet? :-).

  Många frågor här men det betyder inte att jag dömer dig. Blir bara nyfiken. En annorlunda historia.

 • Maken

  16.mar.2007, kl.16:17

  Min fru?

  Herregud det stämmer väldigt bra på min fru! Ålder o sånt. Jag ska fråga henne om hon tycker om logdans. Hon är dessutom härlig att ha sex med.

 • silp

  21.aug.2007, kl.08:22

  din fru

  din fru var med mig den kvällen, jo hon var bra..mycket bra ;-)

« Tillbaka till Kärleksproblem