« Tillbaka till BDSM Visningsläge: Detta visningsläge listar ett inlägg åt gången Detta visningsläge visar inlägget och alla svar på en sida Detta visningsläge visar inlägget och svaren trådade på en sida
 • Bunden

  20.jul.2007, kl.22:42

  Bunden & Piskad

  Jag är en kile på 34år, redan när jag var 13år blev jag kåt på att bli bunden och piskad. Att det kan vara en så skönt känsla stå där bunden med ögonbindel och höra när kille som ska piska mig drar ur sitt läderbälte ur byxorna och sen piskar på.............

 • Bälte

  22.jul.2007, kl.15:02

  Piskrapp

  Hej!Jag är en dominat kille 28år som alltid har ett brett läderbälte på mig så min undergiven slavkille jag bor med vet att han kan få pisk när som helst om han inte sköter sig( han vill ha det så också)Pisk är nog bara nyttigt och en njutning för de som vill ha det. Jag brukar binda honom med hans bälte. Fortsätt piska varadra!

 • Killig

  27.jul.2007, kl.21:30

  Piskad

  Var vill du bli piskad? Baken eller fötterna? Intressant att veta. Pisk under fötterna lär vara mkt plågsamt.

 • Bunden

  27.jul.2007, kl.22:11

  Rygg & Rumpa

  Hej!
  Jag får mest pisk på rumpan men även på ryggen. Har aldrig fått under fötterna men låter intressant att prova, tack för tipset. Antal rapp är olika vem som piskar för en del vill piska mindre rapp och hådare. Och någon vill ge många rapp men inte för hårda. En kille som brukade piska mig för några år sen han gav mig tio hårda på rumpan och tio hårda på ryggen. När han gav mig på ryggen fick jag ha munkavel gör ont.

 • Killig

  27.jul.2007, kl.22:18

  Fotpisk

  Hej och tack för snabbt svar.Du får nog ha munkavel om dina fotsulor piskas. Det gör grymt ont, speciellt under hälar och hålfötter. Jag har prövat. Jag tycker absolut du ska pröva. Be den som piskar att ta det lugnt, pröva er fram. Det är mkt eggande. Be först om 10 rapp, liten paus och sedan ytterl. 15 rapp.Mums!

 • Killig

  28.jul.2007, kl.00:03

  Bhöver du hjälp?

  Hej igen. Har du nån som kan ge dig pisk på fotsulorna. Hur stora fötter har du? Var bor du? Jag finns i Gbg.

 • 28.jul.2007, kl.13:25

  Definiera HÅRDA

  Slå hårt på ryggen....Hmmmm vilket verktyg?
  man ska vara försiktig med att slå på ryggen....njurar och annat kan ta skada....

 • Killig

  28.jul.2007, kl.15:59

  Slag på fotsulor

  Håller med dig. Hårda slag mot ryggen är farligt. Vad tror du om hårda slag mot fotsulor. Ex vis hälarna?

 • 28.jul.2007, kl.18:11

  Att slå

  mot MJUKA delar är vad som är sunt.
  Dvs skinkor, lår, vader, fotsulor....
  Beroende på vad man använder för verktyg kan man även slå mot hårda delar av kroppen, MEN man använder INTE t ex rotting.....utan mjuk piska/katt.

  Ett tips kan vara att man testar ALLA verktyg på sig själv INNAN man testar det på någon annan

 • Bunden

  28.jul.2007, kl.20:08

  Brett Läderbälte

  Hej!
  Jag får alltid pisk av brett lädeerbälte. svårt beskriva hur hårda men när jag fick tio hårda tog han i ordentligt så det var märken någon vecka. Han som piskar mig nu piskar inte så hårt som han. Det med njuraár och annat ska jag tänka, då är det bättre på rumpan.

 • 28.jul.2007, kl.20:23

  Den som PISKAR

  ska tänka sig för......
  Sunt förnuft!!!
  Var kräsen med vem som får banka på dig.....trasiga njurar är ingen höjdare!!!!

  Det är inte bara att ge sig på å slå hur som helst....

 • Killig

  28.jul.2007, kl.09:19

  Glömde fråga

  Hej! Har du någon som kan ge dig lite pisk på fotsulorna? Hur stora fötter har du? Kan jag vara till hjälp? Finns i Gbg.

 • Bunden

  28.jul.2007, kl.20:10

  Har Master

  Hej
  Bor i Karlstad. Vad ska master piska med under fötterna? läderbältet är för brett där. ge tips tack.

 • Killig

  28.jul.2007, kl.20:35

  Piska gärna med

  Hej. Be din master piska dina fotsulor antingen med gummislang eller en tunn videkäpp eller likn. En träslev går också bra. När du fått din första bastinado (så heter pisk under fötterna på "fint" språk) skulle det vara mycket roligt om du ville höra av dig och berätta hur du upplevde det.
  Hoppas på ditt svar. Lycka till!

 • Bunden

  29.jul.2007, kl.20:07

  Bastinado

  Hej!
  Det gjorde ont. Jag låg på mage i sängen bakbunden. Jag låg med fötterna över sänggaveln hårt fastbundena med ett läderbälte i gaveln. Master piskade med en linjal. Jag hadde svårt att gå sen, var inte van det gjorde mycket ont även nu efter flera timmar.

 • Killig

  30.jul.2007, kl.00:46

  Bastinado

  Hej. Jag förstår att det gjorde mkt ont, fotsulorna är känsliga. Din master får INTE slå alltför hårt. En linjal var ett bra verktyg. Jag förmodar att ni känner varandra så väl att din master kan avläsa hur hårt han kan slå. Är det något du kan tänka dig att upprepa???
  Din master var en lycklig man som fick slå dina fotsulor. Hur stora fötter har du?

 • Bunden

  30.jul.2007, kl.18:46

  Han gillade det!

  Hej!
  Jag har storlek 43. Han gillade det, han gillar allt att binda hårt sen straffa då är han en nöjd Master. Det tar nog ett tag innan man har vant sig med piskat under fötterna man får ta det lugn. Man ska klara gå till jobbet nästa dag. Vi bor i hopp så det blir nästan varje kväll att jag slavar för honom. Han gillar prova allt men kiss och bajs gör jag inte. strypsex är för jag för feg , han får ha snaran runt min hals men får inte dra till så andningen påverkas. Vad gilalr du mer än piska under fötterna då?

 • Killig

  30.jul.2007, kl.19:40

  Mer än bastinado

  Hej och tack för ditt svar. Eftersom jag tipsade dig om fotpisk känner jag mig lite ansvarig. Bra att din master gillade det, då får du det säkert fler gånger. Ja, det gör ont och man bör ta det försiktigt. Vid tillfälle kan du be din master ge dig ett tio-tal snabba slag under hälarna. Skön känsla. Att använda en smidig videkäpp är toppen! För egen del är det mest behandling av fötter som sker; kittling, bastinado samt olika sätt att bindas.
  Hör gärna från dig igen när du fått nästa bastinadosession.

 • Bunden

  30.jul.2007, kl.23:48

  Provat igen

  Hej!
  Min Master provade redan i kväll igen. När han band mig i kväll visste jag inte vad han tänkte ge mig för straff men det blev under fötterna igen. Först sätte han på mig ögonbindel. Han band fast mig med frya läderbälten vid en stol sen välte han stolen med ryggstödet nedåt så fötterna kom upp så han kunnde piska på dem. (Han piskade varje fott för sig) Han använde ett palströr som hadde sutit i en klädhängare. De gjorde lika ont i dag om inte mer. Nu sitter jag med fötterna och dingalar från golvet så det ska göra mindra ont.

 • Killig

  31.jul.2007, kl.08:35

  Bastinado2

  Hej igen!
  Tack för svar. Det verkar som bastinado gått hem hos er -kul. Du har en "duktig" Master och han ett tåligt objekt att arbeta med.
  Ser fram emot att få ytterligqare rapporter från er.

 • Killig

  1.aug.2007, kl.07:24

  Frågor

  Tjänare Bunden, Killig här igen!
  Ett par frågor ang din bastinado:
  1. Har du så stor självövervinnelse att du klarar
  bastinadon utan munkavle?
  2. Du har fotstorlek 43. Har du kraftiga, breda
  ("biffiga") fötter eller "normalbreda"?
  Tacksam för svar. Hälsningar Killig

 • Bunden

  1.aug.2007, kl.23:53

  Breda fötter

  Hej!
  Jag har nog lite bredare än vanligt men inget överdrivet. Jag hadde inte munkavel, bor i egen villa där ingen hör hur jag gnyr ojar mig. I går kväll fick jag bara vanligt pisk på rumpan. Min Master/kille jobbade sent. När jag kom hemm låg handbojorna och ögonbindel på bordet och en lapp kl. 22.00 ska du stå klar i hallen när jag kommer hem med handbojorna på ryggen och ögonbindel på annars blir rappen mycket hådrare. Jag gjorde som jag blev uppmanad. Fick 40 rapp på rumpan.

 • Bunden

  2.aug.2007, kl.00:23

  Fråga

  När du piskar under fötterna hur många rapp brukar du ge en erfaren. Hur hårda på skala 1-10? Brukar du piska båda ftterna på en gång eller en och en? Tro du det gå bra piska med brett läderbälte om man har det dubbelt vikt. Min master har ett väll in piskat läderbält som han har på sig jämt.

 • Killig

  2.aug.2007, kl.09:36

  Antal slag m m

  Tjena och tack för svar.
  Antal slag beror på personen som skall ta emot dem. Man får absolut INTE överdriva. Som du nu har erfarenhet av (lite i alla fall), så smärtar det rejält i fotsulorna efter en bastinado. Ett tips kan vara att man slår 10 slag, några minuters uppehåll sedan 10 slag igen snabbt, åter uppehåll och sedan kanske 15 slag. Hälar och hålfötter smärtar mest.
  På skalan 1-10 skulle jag tro 7 är lagom, hårdare ska man inte slå. I fötterna finns en hel del små ben och dessa kan lätt skadas om man slår för hårt.
  Läderbältet du frågar om, är jag lite tveksam till. Be din Master slå ett par slag på dina fotsulor, ej för hårt, för att pröva er fram. Slår han på hälarna, tror jag det "fungerar".
  Hör gärna av dig när ni prövat -men var försiktiga. (Ett björkris är inte fel). Det svider i skinnet...
  Vill du längre fram ha tips vad som kan göras före och/eller efter en bastinado - hör av dig.

 • Bunden

  2.aug.2007, kl.20:07

  Nästan varje kväll.

  Min Master/kille och jag leker nästan varje kväll. Bastinado gillade han. Han ska köpa en häst piska på Ö&B säger han som han ska ha till det. De sista tiden har han blivit mer och mer intresserad av strypsex, det låter spännade men vill inte utsätta mig för sådana risker. Till helgen har han bestämt att jag ska bestraffas för att jag har varit för lat under semestern. Jag ska ha pisk först sen ska jag skenhängas. Vi bor på landet och har en gammal ladugård där ska jag få mitt straff. Jag ska bindas vid en stolpe i ladugården med bar överkropp och ögonbindel, sen kommer hans kompisar då ska han piska mig 50 rapp med sitt läderbälte. Sen ska de grill och jag ska stå bunden kvar i ladugården. När de gjort det ska de skenhänga mig. Han har redan gjort snaran efter alla konstens regler. sen ska jag stå på en gammal mjölkpall. Bakbunden, fötterna bundnna och ögonbindel på. Så ska jag få stå ett tag så han och kopisarna kan pyska mig lite klämma på kuken mm. Sen ska han eller bödel spänna bort pallen sen. (men då går repet av för det är bara en tunn tråd i änden så jag ramlar i det gammal höet bara, där ska jag ligga till hans kopisar har gått) Ska bli spännade men karnske lite väll drygt vi får se allt går att ändra på.

 • Killig

  3.aug.2007, kl.10:19

  Var försiktiga bara...

  Tjänare igen Bunden.
  Alltid lika kul att höra från dig och din Master. Era kvällar verkar inte vara långtråkiga. Kul att han också fick smak på dina fötter (bastinadon). Han kan ju göra annat med dina fötter också, inte bara smiska?!Köper han hästpiskan får han INTE slå för hårt, ett enda hårt slag från den kan spräcka skinner på dina fotsulor.

  Jag kan tänka mig att du går och ser fram emot helgen med både spänning och oro. Att ni är försiktiga är jag säker på.

  Får jag "lägga mig i" och komma med ett litet förslag: Innan du förs ut i ladugården borde din Master ge dina fossingar en omgång och denna gång tycker jag att han ska pröva med en smidig käpp från något träd i er trädgård. Han kan gärna smiska fotsulorna inför era kompisar. De kommer säkert att gilla se dina fina fotsulor upplagda för behandling och njuta av ljudet när käppen träffar fossingarna. Ett litet förspel inför vad som komma skall, alltså. Jag skulle gärna vilja vara en liten fluga och bevittna det hela. Hoppas du får lite av den grillade maten efter din behandling och inte bara få stå där bunden och känna grilldoften.

  Mina hälsningar till din Master. Lycka till!
  Ser fram emot svar från er efter helgen. Hälsn Killig

 • Bunden

  4.aug.2007, kl.13:01

  Många piskare

  Hej!
  Troligen blir det ingen på fossingarna i kväll. Det ska vi t anästa gång säger master. Han har berättat det kommer fem killar. När jag får pisket ska de piska 10 rapp var med sina egna läderbälte, så det kan nog bli varejation på rappen både hårdhet och snärt mm. Du får tänka på mig kväll kl. 18.45 så binds jag och ögonbindel sätts på. sen.....................vi hör

 • Killig

  4.aug.2007, kl.17:33

  Tänker på dig

  Nu är kl 17.30 och det drar ihop sig. Jag hoppas du får en fin kväll. 18.45 skall jag för mitt inre se dig föras in till bestraffningen. Vi hörs.

 • Molle_

  3.aug.2007, kl.23:28

  Lyckos !

  Det låter härligt att bli bunden naken i en ladugård,,,skulle gärna vara med och bli straffad...

 • Killig

  3.aug.2007, kl.23:50

  Fotpisk också?

  Vill du också straffas med bl a fotpisk (Bastinado)?
  Ett förträffligt bestraffningsmedel. Hör av dig i så fall.

 • Molle_

  4.aug.2007, kl.02:24

  hmmm...

  är det bara fötter du vill bestraffa ?

 • Killig

  4.aug.2007, kl.04:03

  Inte bara

  men det är mer sofistikerat att smiska fötterna än t.ex rumpan. Dessutom gör det grymt ont... Varför inte prova på?

 • Killig

  5.aug.2007, kl.05:34

  Dina önskemål

  I mitt förra inlägg till dig skulle jag förstås ha frågat om dina önskemål om bestraffning. Har du lust att berätta?

 • Bunden

  5.aug.2007, kl.15:51

  Bestraffningen

  Nu har jag fått min besraffning.

  Min master bakband mig med läderremar och sätte på mig ögonbindel inann hans vänner kom. Sen efter ett tag kom två in och hämtade mig. De förde ut mig till ladugården, jag gjorde motstånd på vägen dit så de fick ta i för att hålla mig. När vi kom ut i ladugården lossande de mina händer på ryggen och tog av mig skjortan. Sen band de mina armar på andra sidan av en stolpe i ladugården. Nu knäppte någon uppp mitt bälte och drog ner mina byxor och kalsonger. Nu stod jag där hjälp lös och redo för pisk. sen hörde jag hur de bestämde villken ordning de skulle piska mig i 10 rapp var med sina egna läderbälten 2 rapp på ryggen och 8 rapp på rumpan. De piskade olika allihoppa någon någon mycket hårt medan någon hadde vänligare rapp, jag tror jag vet när min master piskade. Min är röd randig i dag. När de hadde piskat mig grillad de det regnade så de satt på logen och åt. Jag stod nog en timme bunden lyssnade på dem. Sen tog de loss mig sätte på mig skjortan. Drog upp kalsonger och byxorna och återkommer med mer

 • Killig

  5.aug.2007, kl.16:32

  Tänkte på dig och din situation

  Tjänare Bunden! Tack för svar. Kl 18.45 i går tänkte jag på dig och bestraffningen. Jag förstår att du både njutit och lidit - för det är väl så det ska vara.Kanske tur att du slapp pisk på fötterna också. Rygg och rumpa tillräckligt.

  Glöm inte att jag kan ge tips till er om vad som kan ske före/och eller efter en bastinado för att göra det ytterligare lite mer spännande.
  Det är många som är intresserade att få höra från er igen inklusive jag själv. Häls Killig

 • Killig

  5.aug.2007, kl.17:11

  BDSM-novell

  Hej igen Bunden.
  Jag har en fråga till dig och din Master. Skulle det vara OK för er om jag skrev en BDSM-novell utifrån era inlägg och mina egna och skickade till Passagen?? Jag tror att det kan bli en bra sådan. Gott om underlag finns ju.
  Vad säger ni?
  Om det är OK fingerar jag era namn då jag inte vet vad ni heter. Har ni lust tala om vad ni heter? Själv heter jag Kent.
  Hälsn Kent

 • Bunden

  5.aug.2007, kl.18:42

  Bestraffningen forstättningen

  (jag belv avbrutten när jag skrv förut, så fortsätter nu)
  efter jag fått kläderna på mig igen så bakband de mig hårt med läderremarna. Stog nu bakbunden med ögonbindel på. en kille som höll fast mig hörde jag hur de andra tävalde om vem som klarade slängra repet med snaran runt takbjälken efetr ett tag lyckades de. Nu var det dags för (sken)hägningen jag gjorde motstånd då bröt de ned mig på golvet någon av killarna tog av sig bältet och band mina ben. Nu tog två killar mig under lyfte upp mig från golvet och drog mig i väg och rest mig upp då känner jag hur någon tar snaran runt min hals, nu lýfter de upp mig på en låg pall. Nu står jag där Bakbunden, ögonbindel fötterna bundna och en hängsnara runt halsen, nu kan man säga man är utlämnad. Pallen rycks bort och snaran dras till.... men det är ju endast en lek så där lossnar repet och jag ramlar i det gammla höet mjukt´. Jag ligger där ca. min till min master kopisar har gått. En lyckad kväll . Nu hoppas jag alla som läser detta förstår att det är en bdsm-lek och det är uppgjorda regler så inget är farligt.

 • Molle_

  4.aug.2007, kl.12:02

  Bunden !

  Jag skulle vilja snacka mer med dig lite privat,vi verkar ha samma "intresse" , skulle vilja veta mer om bestraffningarna i ladugården,,,

 • Bunden

  4.aug.2007, kl.12:56

  Hej

  Hej Molle
  Är du undergiven? Vad gillar du? I kväll ska jag betraffas, så jag får återkomma och tala om hur det gick

 • Molle_

  4.aug.2007, kl.13:14

  Japp

  Ug är jag nog, oerfaren , men kittlas av tanken att bli bunden naken , hjälplös , förnedrad och hånad och sedan bestraffad...gärna i en lada.

 • Bunden

  5.aug.2007, kl.18:54

  Hej Molle

  Hej, du får läsa hur min betraffning gick ovan belv två inlägg som du ser. Så får jag höra vad du tycker.

 • Molle_

  5.aug.2007, kl.22:02

  Mmmmm

  Låter härligt,din bestraffning,skulle velat vara i dina kläder,men -varför kläder,känns väl mer förnedrande utan...

 • 3.aug.2007, kl.20:28

  Gillar när tjej gör det,,

  Själv så tycker jag om att få det av en tjej (gärna ung) när jag ligger på magen (sängen) och byxor samt kalsonger neddragna..

  Gärna ganska tjock piska..

 • Bunden

  5.aug.2007, kl.18:50

  Killar

  Jag gillar få av enbart killar, men har aldrig fått av en tjej men tanlen attraherar mig inte. Jag gillar mest att få pisk av min master breda och kraftiga läderbälte båda av helalängden och dubbelt.

 • 17.aug.2007, kl.10:39

  Smaken är som baken

  Delad..

  Själv gillar jag dominanta kvinnor..

 • Bunden

  5.aug.2007, kl.18:48

  Till Killig

  Hej!
  Ja skriv gärna en novell.

  Jag heter Johan är 34år. Master/kille är 36år

 • Bunden

  5.aug.2007, kl.18:52

  Anders heter han

  Min Master heter Anders skrev ju inte det.

 • Killig

  5.aug.2007, kl.22:16

  Novell

  Hej
  Novellen är nu publicerad under Sexnoveller och heter "Bunden och piskad". Hoppas ni gillar den. Den har i alla fall verklighetsbakgrund.

 • Molle_

  6.aug.2007, kl.00:26

  ja ja

  den var väl okej , men du kunde väl lagt till lite utöver det som "bunden" berättat...jag kan väl oxå bli inblandad ;-D , skulle vilja snacka mer privat med dig...förslag ? Darkside ? rfsl chatten ?

 • Bunden

  6.aug.2007, kl.15:59

  Ska kolla

  Ska se om jag hittar novelle.

 • Killig

  6.aug.2007, kl.18:52

  Novelln

  Hej.
  Hurn står det till med baken och ryggen? Någorlunda hoppas jag.
  Novellen ligger under rubiken Sexnoveller och heter
  "Bunden och piskad". Du hittar den säkert.

 • Bunden

  6.aug.2007, kl.22:57

  Bastinado i kväll

  Hej!
  Ryggen är randig man ser breden av bältena och rumpan är ok. Nu har man Master läst din novell han gillade den. Du har kåtat upp honom på bastinado så har fått det i kväll.

  Jag fick käl av mig naken och lägga mig på sängen först band han fast mina ben i sänggaveln med ett bälte rätt hårt. Sen band han mina armar med rep och fäste i den övre sänggaveln, nu var jag fast. Efter det sätte han på mig ögonbindel även den satte han fast hårt. Nu känner jag hur han smeker mig med med något på ryggen, det är hästpiskan han köpt, bertättade han som han skulle använda på fötterna. Han gav mig ett ordentligt pisk rapp på rumpan, det gjorde mycket ont. Han började piska mig på fötterna, det gjorde mycket ont, varje rapp ryckte jag till efter 10-15 rapp börjar jag skrika när jag fick dem, då slutade han. Strax efter sätter han på mig munkavel. Nu forstätter han piska det belv nog 30 rapp. Nu var pisket klart sean fick jag efterätten i form av hans hårda.............det var också skönt. /Johan

  (u ska jag bort några dagar så blir nog dåligt skrivet.)

 • Killig

  6.aug.2007, kl.23:11

  Ont...

  Hej Johan
  Förstår att hästpiskan sved gott i fotsulorna. Att du klarade så många rapp som 30 är inte dåligt även om du skrek av smärta. Vid tillfälle ska jag berätta vad Master Anders kan göra före en bastinado för att göra det hela lite mer sofistikerat. Men till det kan vi återkomma.
  På återhörande.

 • Bunden

  13.aug.2007, kl.15:44

  Bastinado igen

  I går kväll var det dags igen. Han sätte på mig ögonbindel. Han tog av mig skjortan. Öppnade mitt bälte drog det ur byxorna. Han bakband mig med mitt bälte hårt. Sen tog han av mig byxorna, kalsongerna och tillsist sockorna. Nn fick jga lägga mig på mage på det kalla golvet. Han band i hopp benen hårt med rep. När det var klart band han ett rap mellan händerna och fötterna så jag fick ligga med benen böjda uppåt. Nu kom första rappet på fötterna han piskade med ridpiskan. Han gav mig rapp, det gör skit ont det känns i hella kroppen. Pisk på ryggen gör ont men det här gör mer ont. När piskningen var klar fick jag ligga och jämra mig ett tag. Efter det hjälpte han mig upp så jag satt på knä. Nu fick jag hans kuk i munen och fick suga av han slut.

 • Killig

  13.aug.2007, kl.17:02

  Avancerat

  Tjänare!
  Det gläder mig att ni fortsätter med bastinado.Din Master vet sannerligen hur han skall binda och smiska dina fossingar. Bara känslan att få dra av sockorna, binda upp fötterna och sedan smiska ett par välformade fotsulor är härligt och jag förstår att ni båda gillar vad ni gör. Bastinado är ett bra piskalternativ och precis som du skriver, det gör jäkligt ont. Vill man prata lite om "överkurs" kan din Master efter bastinadon t.ex lägga heta handdukar på de smiskade fotsulorna. Det värmer skönt...
  Hoppas du var nöjd med "efterrätten" efter ditt lidande? Vi hörs!

 • Killig

  13.aug.2007, kl.21:46

  Ny novell - fortsättning

  Tjänare Johan och Anders
  Har skrivit en fortsättning på "Bunden och piskad", en del 2. Läs gärna. Det mesta fritt ur min fantasi.Den finns under Sexnoveller S/M.
  Hälsningar Killig

 • Bunden

  14.aug.2007, kl.22:37

  Novellen

  Novellen var bra! Har du tips på ny sätt att binda, ex vad man kan binda med Vad man kan piska med etc.

 • Killig

  16.aug.2007, kl.18:33

  Binda etc

  Tjänare!
  Jag har nog inte så mkt nytt att kommma med avseende din fråga hur binda och binda med. Det mesta har ni nog redan använt. Kanske ställningen att som man bindas som hos en gynegolog kan vara något. Bindas naken med benen brett i sär och fötterna fastbundna liksom armarna. I den ställningen känner man sig helt utlämnad och lämplig att smiska både rumpa och fotsulor.
  I övrigt hoppas jag att du och din Master fick några tips från novellen (del 2) han kan pröva på dig.
  Hoppas höra från er igen!
  Hälsningar Killig

 • Bunden

  16.aug.2007, kl.23:01

  Hej!

  Tack för tipset. Min Master har inte varit hemma på några dagar, så till helgen får jag nog vad jag förkännar. Jag får mycket pisk av hans läderbälte det är brett och av kraftigt läder. Han har det på sig i princip jämt. Han brukar säga man ska ha med sig piskan, kan komma till användning. Ju mer sex eller bdsm-lekar man har, mer vill man ha. Det är nog som de som knarkar, vem vet. När vi har ont om tid en del kvällar då blir det bara handbojorna på och han tar farm bältet och piskar på och så avslutar vi med han sätter på mig eller jag suger av honom.

  Våra favoritleksker: Läderbälten, läderremar, rep, falgglina, äkta handbojor, ögonbindel, riddpiska nu mera.

 • Killig

  17.aug.2007, kl.11:24

  Lite nytt

  Hej och tack för svar.
  Försök gärna med de små tipsen jag gav i novellen (del 2). Eftersom ni båda (hoppas jag) gillar bastinado och mysig behandling av dina fötter, kan en utökning av din bestraffning ske om ni gör som i novellen.
  Är du kittlig, är det en ljuvlig behandling att din Master kittlar dig både här och där på kroppen och kanske mest under fötterna. Ett bra kittlingsverktyg är en elektrisk tandborste eller en hård hårborste. Binder han dig så du inte kan röra en fena, tror jag du kommer att gilla det. Eftersom du är undergiven slav, kommer du att vara totalt utlämnad till din Masters godtycke.
  Vi hörs och ha en trevlig helg!
  Killig

 • Bunden

  23.aug.2007, kl.23:54

  data problem

  Jag har dataproblem, därför blir det inget skrivet på ett tag.

 • Killig

  24.aug.2007, kl.00:06

  Förstår

  Fint att du meddelade att du har problem med datan.
  Avvaktar att få höra från dig/er senare.
  Hälsn Killig

 • Bunden

  27.aug.2007, kl.19:43

  Söndags var det dags igen.

  HeJ! På söndagskvällen kl 20.00 skulle jag vara på vår loge i ladugården enligt Masters order. När jag kom till logen såg jag enäkta hängsnara hängde från taket och min master hadde en huva som bödlar har. Han beordrade mig att ta av mig mina skor och strumpor, jag gjorde det. Sedan beodrades jag att ställa mig under snaran och ta den runt halsen, så var det gjort. Min bödel rättade till snaran så den satt åt runt halsen. Bödeln tog tag i mina händer och bakband mig. Nu tog han och lyft upp mitt vänstar fot och sätte ned den igen, jag kännde smärtan och förstod vad det var jag stod på kapsyler. Han gjorde så med det andra foten med Jag fick stå på kapsylerna forsätt följer......

 • Killig

  28.aug.2007, kl.09:12

  Toppen!

  Tjena! Väntar med spänning på fortsättningen... Måste snart få vara med och titta. Ni har sannerligen kul. /Killig

 • Killig

  28.aug.2007, kl.13:12

  Chatta

  Hej igen.
  Skulle det inte vara en bra idé, att vi Chattade med varandra via Passsagens Chatt. Behöver inte vara medlem.
  Skriv in ditt alias (Bunden) och jag tar mitt (Killig). När vi fått kontakt kan vi ha en privat chatt.
  Föreslå gärna datum och tid för en chatt! Jag tror vi har mkt att tala om. /Killig

 • Bunden

  1.sep.2007, kl.15:14

  Hej Killi!

  Mitt modem krånglar, jag har en lån dator jag ska lämna tillbaka den. Jag kommer inte att skaffa ny dator med en gång. Har man dator blir det förmycket tid vid den. När jag har skaffat nu kollar jag in här......men det tar nog någon månad. Lycka till med ditt intresse.

 • Killig

  1.sep.2007, kl.17:05

  På återhörande

  Du har rätt, det blir mkt tid vid datorn. Man måste lära sig att inte sitta för ofta och länge. Hoppas du får en ny dator. Var rädd om fötterna och på återhörande. Ha de!

 • Killig

  1.sep.2007, kl.17:10

  På återhörande...

  Hör av dig när du får ny dator. Var rädd om fötterna! På återhörande.

 • Bunden

  1.sep.2007, kl.14:45

  Foträttning

  (ursäkta dröjsmålet, modemet krånglar)
  Kapslylerna gör mycket ont efter ett tag. Min Master/bödel
  tar bort dem till slut. Nu tar han upp vänster ben, jag tappar balasen och känner hur snaran dras åt runt halsen, försöker stå så stilla jag kan. Nu börjar min Bödel att piska min fotsulor med en smal käpp. Jag fick 10 höger sen 10 vänster totalt 30 rapp på vardera fotsula. Sen fick jag stå ett tag. Slutligen sög han av mig.

 • Läder

  10.aug.2007, kl.00:53

  Pisk av läderbälte

  Hej!

  Jag är en kille på 24år som älskar få pisk av läderbälte det ska vara brett och kraftigt äkta läder. Fördelen med läderbälte att det finns nästan alltid till hans. Min master har köpt beg. militärbälten på blocket så han har fem stycken. Så han binder och piskar mig med dem. Sköt

 • Killig

  10.aug.2007, kl.09:05

  Undrar

  Var någonstans får du pisket? Rumpan kanske?
  Om ni inte redan prövat, be din Master rappa dina fotsulor nästa gång, men inte för hårt. Ni kommer säkert att gilla det båda två. Berätta gärna.

 • Läder

  10.aug.2007, kl.20:16

  Rumpan

  Oftas på rumpan, men även på andra ställen. Har aldrig fått under fötterna. Tack för iden. i kväll ska jag få 30 rapp på rumpan. I dag har han köpt en gag han ska prova på mig.

 • Killig

  10.aug.2007, kl.21:21

  Fotsmisk

  Hej och tack för svar.
  Du ser säkert fram emot dina 30 rapp nu i kväll.
  Som sagt, be din Master pröva att smiska dina fotsulor. Det är en härlig och svidande känsla. Det gör ondare än rumpan kan jag tala om. Det kan ju vara bra att ha flera alternativa ställen att smiska.
  Får du fotpisk vore jag tacksam om du hörde av dig och berättade hur du upplevde det och naturligtvis även hur din Master upplevde det.
  Hälsningar Killig

« Tillbaka till BDSM

Gula Sidorna


Eniro.se