6.mar.2008, kl.12:06

Sommarlov

Äntligen var det sommarlov gått 7:an färdigt. Min kompis hade bett mig följa med till deras sommarstuga i skärgården, det skulle bara bli jag(Erik), min kompis(Bengt.Den första veckan skulle vi vara ensamma där innan Bengts föräldrar och syster kom ut dit.
Bengt och hans mamma kom och hämtade mig tidigt på morgonen in med packningen och maten som jag skulle ha med mig. Resan ut dit gick på smala vägar till en mindre hamn och sen med deras motorbåt ut till ön som låg ganska långt ut i skärgården och det syntes inte till några hus på de andra öarna som låg närmast. Ingrid lämnade av oss och sa att vi skulle vara försiktiga så inget hände oss och lämnade ön.
Vi gick upp till stugan som låg på toppen av ön. Det var bara en liten stuga med kök, allrum och 2 sovrum och ett utedass vid strandkanten.

Det hade hunnit blivit eftermiddag så vi båda var ganska hungriga och värmde upp lite burkmat till oss på deras gasspis. Maten hade vi placerat under huset i en naturlig grop som fanns i berget och övertäckt med lock, det var ganska svalt i gropen. När vi hade ätit färdigt beslöt vi oss för att bada. Bengt sa att det var onödigt ha badbyxor på eftersom det inte var några som kunde se oss.

Han visade var det var bäst att bada och tog sats och slängde sig i havet, jag efter fick en smärre chock det var ju iskallt i havet. Bengt skrattade åt mig när jag frustande kom upp till ytan igen och simmade mot repat de hade till hjälp att komma upp. Bengt kom efter mig upp, sa det var väl skönt med kallt dopp. Vi gick till stugan och satte oss mot sol väggen och torkade oss, kändes skönt i hela kroppen. När jag sneglade mot Bengt såg jag att han satt med slutna ögon och fullt stånd, hans kuk låg upp över magen tyckte det var lite märkligt att han knappast hade något hår runt kuken själv har jag ganska mycket.
Bengts kuk såg ut till att vara lite längre än min, tjockleken kanske densamma. Kände att min egen kuk med började svullna, satt med halvstånd när Bengt öppnade sina ögon och tittade på mig. Han sa visst är det skönt bara sitta så här i solen och njuta, kunde bara hålla med. Verkade inte som Bengt brydde som om han hade fullt stånd på sin kuk, kändes lite ovant sitta så här och se sin kompis med stå kuk och min egen halvstyv i sommarvärmen, men lite pirrande samtidigt.

Bengt reser på sig och hans kuk står rakt upp och tittar på mig, säger att här ute är det så skönt, man kan gå naken och ha stånd utan att det stör någon och runka med om man vill. Bengt tar tag i sin kuk och drar lite i den, känner att min kuk styvnar ännu mer. Vänta säger Bengt och springer in i huset kommer tillbaka med en porrtidning och sätter sig tätt intill mig för jag med ska se porrbilderna på mogna kvinnor i olika ställningar, med både håriga fittor och rakade. Bengt sa att hans föräldrar hade flera som vi kunde titta i när vi runkade. Kändes häftigt pirrigt och sitta runka ihop med min bästa kompis. Bengt lade ifrån sig porrtidningen tittade på mig och sa att han gillade min kuk och frågade om han fick känna på den, nickade till svar. Kändes skönt bli runkad av annan kille sträckte mig efter Bengts kuk och runkade hans hårda kuk. Kändes pirrande häftigt Bengt kramade om mig sa att han länge hade fantiserat om mig när han runkade, det gjorde mig ännu mera kåt. Var nära till bristningsgränsen när Bengt sa att han ville spruta på min kuk ställde sig så att hans kuk kom emot min och sprutade sin sats på min kuk. När jag kände hans sprut på min kuk kunde jag inte hålla igen mitt eget utan sprutade när Bengts sköna kuk.

Bengt tittar djupt in i mina ögon hans mun närmar sig min och han kysser mig, besvarar hans kyss, känns så härligt i hela kroppen. Vi tar oss hastigt kvällsdopp och tvättar våra kukar rena från sperma. Går in och äter lite. Det är fortfarande ljust när Bengt tar min hand och leder mig in till hans föräldrars sovrum och drar ut en byrålåda. Där ligger fullt med porrtidningar, det är bara att välja säger Bengt till mig och tar en och lägger sig på sängen. Väljer ut en som jag tycker der bra ut, en tidning med yngre tjejer. Jag lägger mig på den andra sängen och känner Bengts hand glida uppöver mitt lår och smeker min kuk, som styvnar av beröringen. Bengt runkar mig lite och frågar mig om vi ska raka våra kukar. Säger att de kunde vara häftigt för flera på porrbilderna har rakade kukar och fittor. Vi går ut i köket Bengt letar fram rakhyvel och raktvål. Vi tvålar in varandras styva kukar och hjälps åt att raka varandra tills vi är helt släta. Kännas så skönt och lent vara helt utan hår där nere.

Vi går in igen i hans föräldrars sovrum Bengt plockar fram en flaska med hudlotion och smörjer in min kuk och pung, gör likadant med Bengts kuk och pung. Bengt knuffar ner mig på sängen och lägger sig själv över mig, våra styva kukar möts. Bengt gnider med sin styva kuk över min styva kuk, känns så skönt i kuken, vi ligger där o rullar runt med varandra i hans föräldrar säng och fullt med porrtidningar runt oss, fittor och kukar som exponeras, yngre och äldre. Bengt vänder på sig och tar min kuk i munnen och börjar suga mig, hans kuk pekar nästan mot min mun. Känns så skönt så jag tar hans kuk i min och börjar suga honom. Känner att jag är nära till utlösning och att det börjar rycka i min kuk, vilket som Bengt känner och suger mig ännu hårdare, min kuk sprutar satsen i Bengts mun, han sväljer allt och suger mig av mig allt. Känner att Bengts kuk blir ännu hårdare i min mun och han tömmer sig i min mun försöker svälja undan men kan inte allt så en del rinner ut från min mun suger hans kuk med helt tom. Vänder på oss och ger varandra spermasmakande kyssar.

Vi somnar tillsammans tillfredställda i våra kroppar. Vaknar på morgonen av att Bengt suger på min kuk, skönt sätt att bli väckt, min kuk styvnar och blir jättehård.
Bengt ler mot mig och säger god morgon frukosten är klar och går ut i köket med fullt stånd på hans kuk med. Behöver gå ut och morgonpinka, när jag står där smyger sig Bengt upp bakom mig och greppar om min kuk och håller i den medan jag pinkar och jag känner hans styva kuk mellan mina ben. Han juckar med den fram och tillbaka mellan mina ben, när jag har pinkat färdigt blir min kuk jättehård igen och Bengt runkar mig medan han juckar. Han stönar till och sprutar mellan mina ben och min kuk svarar med att spruta. Skönt morgontömda återvänder vi till stugan och äter vår frukost.
Vi har skön vecka för oss själva med mycket runk, sug, sprut och bad . Lördagen kommer och Bengts föräldrar och syster ska komma ut till oss. Vi städade undan så det såg snyggt ut igen.