22.dec.2008, kl.23:40

Grannen och kanske dottern...

Som sagt jag stog och ringde på dörren till de nyinflyttade grannarna och i handen så höll jag ett par flaskor vin, tänkte att de kunde vara bra som en inflyttningspresent. Ytterdörren öppnades av Inger som välkomnade mig med en mysig kram hon berättade att Emma åkt iväg en sväng till en kompis. Jag kände en underbar matdoft från köket, tydligen var Inger även bra på matlagning. Vi steg in i köket där hon dukat upp för tre personer de hade packat upp en hel del så det såg riktigt beboeligt ut. Ur stereon från vardagsrummet hördes skön avslappnad musik. Jag gav Inger mina presenter och hon tog emot dem med förtjusning och sa att de kommer väl till pass eftersom hon inte hade hittat sina egna flaskor ännu.

Jag stog och njöt av Ingers klädval, en åtsmitande topp som framhärde hennes fylliga bröst och en kort sommar kjol hon stog med ryggen vänd mot mig och pratade medans hon fixade med maten på spisen. Kände kåtheten stiga inom mig och gick fram mot Inger och tackade henne för en mysigt skön stund samtidigt så la jag mina händer runt hennes midja och kysste smeksamt över hennes nacke. Mmm sa hon det där är så skönt. Jag passade på att fråga om Emma hade märkt något och då sa Inger att hon hade berättat allt för Emma. Jag tryckte min kuk mot Ingers rumpa och hon gnuggade sig mot mig och frågade om han redan var redo. Mmm sa jag det är svårt att inte bli het i ditt sällskap svarade jag och slöt mina händer över hennes bröst och kramade dem njutfullt. Åååå stönade Inger du gör mig sugen igen och vände sig om så vi kunde förenas i en eldig kyss.

Medans vi stog och hånglade så hörde vi att ytterdörren öppnades jag förstog att det var Emma som kom hem och innan Inger och jag hade hunnit släppa varandra så var Emma inne i köket och såg oss. Jasså sa hon ni verkar ha svårt att slita er från varandra och jag kanske störde. Nejdå inte alls sa Inger det gjorde absolut inget att du kom maten är klar om en halvtimme. Vad bra sa Emma då kanske jag kan få låna vår granne ett ögonblick för att få ihop min säng. Visst sa jag det går alldeles utmärkt sa jag, Canon sa Emma och log häng på mig. Vi gick in till Emmas rum och där stog hennes säng och massa kartonger i en enda röra. Emma stängde dörren och frågade mig direkt om jag hade knullat mamma. Ja sa jag har inte Inger sagt det frågade jag. Jo men jag ville veta från dig också sa Emma.

Emma gick fram mot mig och la handen på kuken och klämde till. Mmm sa hon den känns stor precis som mamma sa. Jag blev lie häpen över Emmas framfusighet men samtidigt så var jag kåt. Emma knuffade till sängen som stog på högkant så den for ner med en duns sen la hon sig ner och frågade om jag tyckte att hon var ful. Nej sa jag du är verkligen inte ful. Hmmm sa hon tycker du att jag är sexig? Ja Emma det är du. Emma log sött mot mig och frågade hur gammal jag är. Jag är betydligt äldre än dig Emma sa jag och satte mig ner brevid henne där hon halvlåg. Just då hördes en svag knackning på dörren och Inger steg in. Inger frågade om det gick bra med monteringen av sängen. Vi skrattade och sa att det gick inte så fort men det blir säkert bra. Inger satte sig ner brevid oss och såg lite frågande på mig.

Emma la sin hand på min och smekte sen lutade hon sig emot mig och viskade... slicka min längtande fitta medans Mamma ser på. Emma la sig ner särade sina lår och drog sexigt upp sin kjol så hennes fitta blev helt blottad ty hon var helt naken under kjolen. Jag tappade nästan andan och lutade mig fram och började sakta smeka henne med tungspetsen...

Fortsättning följer...