22.jan.2009, kl.06:16

Smärta i bröstet + stickningar i vänster arm

Hej!

Jag är 26 år och har haft mina besvär sedan våren 2008.
Det började någon gång efter min första panikångestattack. Länge trodde jag att det var panikångesten som spökade och gjorde mig paranoid. Men smärta har inte försvunnit iom att jag kommit över den nu och inte alls har samma oro.
Mitt problem är alltså att jag har en smärta som sitter som ett band över mitt vänstra bröst. sträcker sig upp mot axeln och orsakar domningar och stickningar ner i handen. Största delen av stickningarna går ut i lill- och ringfinger och även längs med yttersidan utav handen.
Smärtan strålar även bak i hela vänstra skuldran.
Det blir ofta som ett tryck över bröstet och det kan även ibland uppstå stickningar i hela vänstra sidan utav bröstkorgen.
När det är som värst har jag svårt att sova på nätterna, vaknar hela tiden (som nu exempelvis).
Jag har varit på otaliga undersökningar och flera gånger på akuten då det känns som att jag får en hjärtattack.
Det har tagits EKG, gud vet hur många blodprov och jag har även varit på röntgen. Vanlig röntgen och även konstraströntgen över lungorna. Inga problem.
Ingen vet vad det är. Gått hos sjukgymnast i flera månader utan framgång.
Det blir alltid värre när jag är sjuk.
Ibland kan det även bli värre efter jag ätit. Dock inte varje gång.
Jag har gått på muskulering där de tryckte på triggerpunkter i lilla bröstmuskeln, vilken medförde att det domnade och stack exceptionellt mycket i vänster arm.
Dock har det inte blivit bättre.
Ingen vet vad det är, vad det beror på, eller hur jag ska bli av med det. Jag blir galen! Någon som känner igen sig, eller har tips? Mottages tacksamt!