• 3.aug.2010, kl.22:01

  Näsoperation Iran, Turkiet El Sverige tips och råd Tack!

  Hej Alla! Jag har en sned, böjd näsa som är nedåttippad.
  Jag läser allt jag kan just nu om näsoperationer och inser att det svåraste är att välja en kirurg.
  Jag har mailat flertalet kirurger i Iran men fått svar från 3 stycken. Korta svar som inte ger mig den informationen jag vill ha.Det som stör mig är att ingen i princip har en ok hemsida med information. Det finns före/efterbilder på en del sidor men då är det det enda och sen ett telefonnummer.

  Har även mailat och varit i kontakt med www.plasticsurgery-turkey.com. De mailade tillbaka att jag kunde bli opererad av Doc. Dr. Ömer Özerdem och OP. Dr. Gökhan Özerdem som jobbar i team och gör operationen tillsammans.
  Hittar ingen ordentlig information om dem på nätet men däremot en hel del om Nazim Cerkes som också finns på deras sida. Han verkar mycket erkänd och duktig och det finns mycket info om honom på nätet. Känns säkrare att bli opererad av någon man hittar info om.

  Har också mailat http://www.artclinic.se och hittat en del info om per windth som hitills inte fått någon negativ kritik på nätet.Något som har något att säga om honom?
  Har hittat en tjejs blogg där hon skriver om sin operation som hon gjorde hos honom. Verkar gått bra men hon fick göra en korrigerande op men näsan såg väldigt fin ut.
  Lite lik min innan.

  Han varit på konsultation hos charles randqvist på viktoriakliniken. Upplevde honom som överlägsen, alldeles för snabb, skissade en liten bild som jag inte såg vad det föreställde och jag kände mig bara stressad av hela mötet. Vet en tjej som gjort op där men väldigt liten näsop och min är sk komplicerad och mycket större.

  Lidingökliniken har bra priser men verkar som många fått dåliga erfarenheter däråfrån.
  Akademikliniken verkar inte heller fått så bra kritik, har även en misslyckad botoxinsprutning i ryggen därifrån så det känns inte helt kul att gå tillbaka till samma ställe.

  Försöker skaffa mig så mycket info jag kan men inser detta är en DJUNGEL och man blir bara avskräckt av alla misslyckanden man läser om. Om jag hittar en kirurg så vill jag gärna göra den här operationen men vet inte hur jag ska börja. Jag är beredd att åka utomlands om det behövs eftersom de verkar bättre där men det känns väldigt otryggt och sverige känns enklare på alla sätt.

  Finns det någon som kan ge lite tips, som kanske varit hos någon som de tycker är bra? I Iran eller Turkiet? Hur ordnade ni boende och hur gick allt till? Någon som kan berätta något negativt de upplevt? Någon som funderar på att åka till Iran? Som kanske tom kan persiska? Det skulle ju kännas så mycket enklare om man var ett gäng som kanske åkte till Iran ihop, känns som det skulle göra att man kände sig tryggare på alla sätt.
  Man måste ju ordna visum, hotell osv osv
  Har min sambo som kan åka med men det känns ändå bättre om man skulle vara några till.

  Skriv gärna lite!

  Mvh Miss M

 • 3.aug.2010, kl.22:38

  En av de iranska kirurgerna

  Har fått detta b.la via Mail från en doktor i Iran. Är bara han + en anna som svarat på e-mail såg jag nu. Mailat flera stycken och trodde det var fler som svarat.

  You can find the answers of your questions via these links:

  http://www.dr-ameri.com/esurgerypages.aspx?id=54

  http://www.dr-ameri.com/ourgallery2.aspx?fkid=14

  Total cost for rhinoplasty is 2,500 USD.

  Regards

  Dr M.H.Ameri
  Otorhinolaryngologist & Head and Neck Surgeon

  Address: No 450, Kolahdooz (Dowlat) St. between Ekhtiarie & Dibaji , Pasdaran Cross ,Tehran.
  Tel: 021-22583291 , 021-22594585

  Email: info@dr-ameri.com
  Website: http://www.dr-ameri.com/

 • 8.aug.2010, kl.20:12

  näsoperation

  Hej!

  Jag tycker att du skall kontakta ArtNose i Göteborg...De är specialiserade på näsor och har bara en kirurg som är superbra, jag har bokat tid där och ska operera mig om ett par veckor. Patientkoordinatorn är jättetrevlig också...tog sig extra tid på min konsultation och det uppskattades verkligen, då jag i likhet med dig tycker att vissa stressar alldeles för mycket. Man vill ju känna sig viktig som patient....

  Hör av dig igen om du har frågor!

  /Carro

 • 8.aug.2010, kl.21:03

  Hej:)

  Jag har e-mailat dem men de har inte mailat tillbaka. Verkar dåligt många kirurger som inte svarar alls fast jag har bra frågor (inte för många, inte för få), bilder o ger ett seriöst intryck. När vill du göra op och vad vill du göra? Känner du någon som gjort näsan där? Någon speciell kirurg där som du gillar?

  Mvh MissM

 • 8.aug.2010, kl.23:32

  re:

  Hej!

  Jag fick tipset av en kompis syster som varit på konsultation där och tyckte de var bra så hon bokade tid för operation och sen gick jag dit också. Jag har en stor puckel på näsan och så vill jag göra tippen mindre:)

  Jag ska operera mig i september *längtar*....de har ju bara en kirurg som gör alla operationer, så det är han som ska operera mig.

  Vad konstigt att du inte fick svar på ditt mail, jag fick svar nästan direkt. Vet dock att de haft semesterstängt under en tid nu, jag såg det på hemsidan. Jag ska ringa dit själv imorgon o prata om min operation.

  Jag tycker du ska maila igen eller ringa är alltid bäst, dom är jättetrevliga i telefonen, så du behöver inte vara nervös eller så. Jag var ganska nervös när jag ringde men det gick hur bra somhelst och jag fick svar på allt.

  /C

 • 3.nov.2010, kl.12:37

  plastik op

  Hej!!

  Jag har just läst igenom eran konversation här, och det verkar som att du är i samma situation som mig. Jag tänker operera näsan men kan inte komma underfund med vilken dr man ska ha, alla i sverige verkar ha fått så dålig kritik... och jag vill inte riskera att förstöra hela mitt ansikte.

  Av det jag kan läsa mig till så lutar det mot artnose i gbg.

  Har du gjort operationen än? Och isåfall hur gick det? vart gjorde du den osv?

  MVH( iimv

 • ...

  3.nov.2010, kl.12:42

  Hej hej

  Hej! Nej jag har låtit allt ligga på hyllan..
  Du får gärna berätta hur det går.
  Det är en djungel känns det som och så svårt att fatta rätt beslut.. Jag avaktar, andra problem för tillfället som är prio^^

 • das

  8.dec.2010, kl.15:46

  artnose

  hej, jag har oxå tänkt och operera näsan på artnose i gbg. när har du tänkt och göra de??? själv har jag skrivit upp mig i februarigruppen!! tänkte höra med ngn som har opererat sig hos dr bilkay, ni får gärna höra av er o berätta hur de gick!!!!

 • babalu

  2.mar.2011, kl.20:41

  hur gick det??

  hur gick din operation i turkiet om du gjorde den? var själv på konsultation på artnose nyss och funderar starkt på att slå till, kan du rekommendera det?

 • Kik

  5.sep.2011, kl.23:02

  opad ä'nnu?

  Hej! hur gick era op, om det blev några, via artnose??? Varit där på konsultation...vill höra andras erfarenheter! Tack=)

 • lillah

  4.aug.2012, kl.23:34

  nej

  Jag skulle avråda dig starkt från artnose, fick permanenta skador och ingen vill ta ansvar, omop kostar och vem vill betala mer till någon som förstört en? Du står helt utlämnad. Ingen vill ta ansvar.

 • 27.nov.2010, kl.22:06

  Lidingö

  Hej!
  Jag opererade mig i juni på lidingökliniken hos Igor och är supernöjd. Hade en sned (bruten) näsa med knöl samt att den var litelite nedåt tippade. Nu är den väldigt fin och jag är hur nöjd som helst. Min syster gjorde hos Dr Gheysari i Iran och hon är inte alls nöjd. Undrar du över något är det bara att fråga!

 • missms

  8.dec.2010, kl.18:13

  Tack för svar!!

  Har läst ganska mycket dåligt om honom och sett en av hans operationer på bild på en kompis. Den näsan såg rätt ok ut, fortfarande svullen, kanske lite sned, osäker.
  Vad kul att det gick bra för dig!!
  Han ska vara ganska billig av vad jag förstått?!
  Vet inte vem jag ska lita på. Verkar ju som alla kirurger har både bra och dåliga resultat så känns som en chanstagning vem man än väljer....

 • sas

  8.dec.2010, kl.15:41

  artclinic

  utifrån fakta, information och egen erfarenhet, så skulle jag nog avråde den som vill göra plastik operation på artclinic. per windh, han injekterade kanyl i en tjej utan att desinfektera området. hon fick en kronisk infektion som varade i 2 år. och trots att hon vände sig till artclinic vd, så tyckte han inte att de hade gjort ngra felbehandlingar, utan de e helt enkelt inget enligt deras policy krav att kirurgerna ska deinfektera ett område när dem snittar upp en eller injekterar en med kanyl!!! va vaksamma och försiktiga!!!

 • missms

  8.dec.2010, kl.18:09

  Tack för tipset!

  Vet inte om detta hamnar offentligt nu. Har nog tappat bort mitt lösenord men det gick att svara direkt från mailen.
  Det är precis sådana där saker som gör att jag blir så himla avskräckt hela tiden. Lever delvis på mitt utseende och är skiträdd att det ska hända något som gör att jag kommer få permanenta problem. Ser min näsa varje dag och tänker att jag jättegärna skulle vilja operera den OM jag bara hittar "rätt kirurg". En kompi ska till thailand i sommar och göra massa operationer och jag ska följa med som hjälp och stöd. Möjligt att jag då kan hitta en kirurg då jag ändå har tid över i flera veckor.
  Om jag nu hittar någon jag vågar lita på men är väldigt rädd av mig om jag ska vara ärlig. Man vet vad man har men inte vad man får.... hm.. en del säger man måste våga för att riskera med men just ens utseende och att man kan få permanenta problem samt att kirurgerna verkar ge blanka faan i om det blir problem (verkar extremt svårt att få ersättning etc). En del saker går ju inte heller att rätta till och få att fungera...
  Ah, skrev av mig lite.
  Tack för alla svar och så jobbigt det ska vara så svårt! :S
  Hur gick det för tjejen efter de här 2 åren?
  Är hennes näsa "ok" nu?
  Stackars henne.. :(

 • sas

  13.dec.2010, kl.21:18

  artclinic

  näsan e helt deformerad, hon ska till turkiet, och operera sig hos dr bilkay! en sak vet jag för säkert, de e att jag helt utesluter speciellt näsoperation i sverige. svenska kirurger har varken kapaciteten eller skickligheten, då faktiskt näsoperation här i sverige inte är av de vanligaste plastikoperationerna, de e helt enkelt ej så förekommande. svenska kirurger även de som kallar sig för nässpecialister, de har inte kapaciteten att kunna hantera en "utländsk" näsa, näsor utöver de "vanliga svenska näsan". en näskirurg en kirurg som kallas sig för nässpecilist ska kunna hantera all sorts näsformer, kan han inte det, då e han helt enkelt en väldig oerfaren oskicklig kirurg som inte borde praktisera sin s.k licens. om ni förstår va ja menar.... jag önskar dig all lycka, och visst är det svårt att fatta beslut, speciellt när de gäller ens utseende, så e de bara. jag menar vem vill bli deformerad? vem vill bli felbehandlad av en kirurg? ingen vill de!! det som man ska nog göra e att alltid vara skeptisk och ifrågasätta, våga ifrågasätta. tex om en kirurg kommer med bortförklaring som "din näsa har för tjock hud, så du kan förmodligen aldrig få tunnare hud eller mindre näsa", då ska man lyssna på varningsignalen, signalen på att denna kirurg mer el mindre indirekt talar om att han e ej kapabel till att ens förbättra utseendet på din näsa. givet, skulle han aldrig säga de rakt ut direkt, "nej, jag kan inte", och ändå går han med på att operera din näsa. han ska vara den som nekar patienten. en skicklig och resonable kirurg är även han som nekar en!! har lärt mig genom andras erfarenheter att vara steget före. vara riktigt påläst. att inte låta en kirurg operera mig när han har utalat sig så, på ett sådant osäkert sätt, för en skicklig, då menar jag en skicklig näskirurg ska kunna tunna ut huden, ska kunna förminska din näsa. ska kunna göra det utan att ens ta till cortizon injektioner. en skicklig näskirurg ska kunna uppnå optimala resultat genom en operation. en kirurg ska veta att man inte injekterear cortizon i näsan på dig, endast efter 2 veckor då du gjort näsoperation!!!! de e bara common sense!! lycka till!!

« Tillbaka till Skönhet och utseende