28.dec.2010, kl.19:28

Min kille har inte lika stor sexlust som jag

Hej!
Min kille har inte en lika stor sexlust som jag, någon som har något tips om hur jag kan hantera det? Jag älskar honom och vill spendera resten av mitt liv med honom, och vårt endå problem är att jag lätt kan ha sex varannan dag, ibland oftare. Han där emot kan gå 4-5 dagar utan sex, utan problem.

Han känner ofta en stor press av att han vet att jag "inte fungerar" om jag inte får något ungefär varannan dag, vilket jag givitvis inte vill att han ska känna, men samtidigt så vet jag inte vad jag ska göra för att inte känna ett behov av sex lika ofta. Att onanera är ju inte samma sak.. Det tycker jag bara hjälper lite för stunden, när han inte är hemma, men så fort han kommer hem och framför allt när vi ska gå och lägga oss, så har jag oerhört svårt att kontrollera mig själv.. Jag gör det givitvis, men det är riktigt svårt.

Jag kanske ska tillägga att jag bara har haft sex med honom och ingen annan, medan han förslorade oskulden några år innan han träffade mig, men har inte haft någon riktig relation fram tills han träffade mig, utan har haft kortare relationer.
Han har alltså varit tvungen att klara sig på att bara onanera under flera år medan jag inte har någon träning alls på det (inte efter att jag fick veta vad sex verkligen var i alla fall), utan bara känner att jag vill och han ligger bredvid mig i sängen, så varför inte?

Några tips på vad jag kan göra, hur jag kan hantera situationen?