• Kissi

  26.apr.2011, kl.13:33

  Kiss-Onani

  Finns det några fler kvinnor/tjejer som tycker det är skönt att onanera jättekissnödig. Kanske dricka ännu mera vatten tills man börjar kissa. Och fortsätta onanera och dricka ännu mer vatten så att man kissar och kissar om och om igen eller att man kissar en lång stund? Är jag bara konstig som tycker att detta är skönt eller finns det fler som gillar detta? Jag bara undrar. Ni behöver inte skriva vad ni gör men jag känner mig ensam om att vara kvinna och gilla kissonani...

 • 28.apr.2011, kl.14:33

  Älskar Kiss

  Tycker också det är skönt och en erotisk känsla att kissa. Onanerar gärna medan jag kissar och tänder också på att kissa i ett glas som jag sedan dricker ur medan jag onanerar.

  Du behöver inte oroa dig att nått är konstigt som du gör. Vad spelar det för roll om nått är konstigt så länge det är skönt? Och i smyg har nog dom flesta sina små kinks ;)

  Katja

 • Kinky

  28.apr.2011, kl.15:49

  Älskar det!

  Är en kille som tänder på kiss,har inte gjort något men fantiserat.
  Skulle gärna någon gång velat vara med en tjej som kissar på mig och som jag får kissa på.
  Vill känna när hon kissar mig i munnen (tror jag skulle svälja allt), och få känna när hon kissar på hela min kropp.

 • 15.nov.2013, kl.08:29

  kissa i blöja

  hej ja trodde jag var ensam om detta har dratt med detta imånga år har barn blöja i kalsången ibland så när jag blir kåt så tar jag på en blöja å går inn i badrummet , å kissar ner mej , även ute i stan har jag blöja på ,
  kramis

 • blåsan

  29.apr.2011, kl.22:37

  Jag med

  Hej!

  Jag är kille och gillar jättemycket kombinationen av kissnöd och onani.
  Brukar ibland plåga mig genom att dricka en del extra inför bussresor mm.
  Kommer fram vansinnigt kissnödig och leker med mig själv till otrolig orgasm!
  Plåga och njutning...

 • Kissi

  1.maj.2011, kl.12:06

  Burk-Kiss

  Hej . Ibland när jag onanerar kör jag in en sexleksak i form av sugpropp kopplad till en pump, sedan pumpar jag till orgasm. Gör detta kissnödig. Ofta lägger jag en burk i trosorna och dricker massa vatten samtidigt som jag onanerar och när orgasmen kommer försöker jag hålla emot och kämpar emot kisset, dricker mera vatten och håller på tills kisset flödar ur mig, samtidigt som leksaken är satt på vibration och jag pumpar den också och till slut fylls burken av kiss. Vilket är en härlig känsla. Just nu har jag vibratorn med pumpen inne och på. Jag tänkte långtidsonanera och se hur länge jag står ut med att få orgasm efter orgasm och bli allt kissnödigare. Ska kissa mig våt och kåt. Jag är så kåt nu, det pulserar i mitt underliv, jag ska dricka vatten och äta lunch. Sedan in i sovrummet för en skön stund. Oh yeah. Jag är wierd.

 • Kinky

  1.maj.2011, kl.18:09

  Blir väldigt kåt..

  ..när du skriver om hur du onanerar, vad jag hade velat se det, kanske jag hade fått hålla i burken när du kissar. Mmmmm måste runka och fantisera om det..

 • blåsan

  1.maj.2011, kl.22:11

  Helskön

  Wierd? njaeh, jag tycker du är helskön som gör precis det som är rätt för dig!
  Dessutom förstår jag precis hur du njuter...

 • Kissi

  24.maj.2011, kl.13:55

  Tappa sig själv

  Jag har en tunn slang och en slags pump till en boll. Jag har kopplat ihop dem. Förde in den slangen i urinröret och pumpade med pumpen och tappade mig själv på kiss. En helt otrolig skön känsla. Aldrig upplevt något liknande. Nu dricker jag en massa dryck för att jag ska kunna tappa mig några gånger till. Wow säger jag bara ibland är det bra att vara uppfinningsrik, man får bara se till att hålla pumpar och slangar rena med sprit emellanåt så man inte får urinvägsinfektion eller annat,

  Nu sitter jag med en vibrator i trosorna och det kittlar skönt. Även den gör mig kissnödig. Skulle vilja kissa på mig med vibratorn i trosorna. Vilken tur att jag ska tvätta min tvätt imorgon och att jag inte väntar besök.

 • rainma

  12.maj.2011, kl.00:50

  kissa på mig

  Hej är en man på 42 ordnade förhållande mm mm , men vill så gärna bli nerkissad av en eller flera tjejer, skulle du vara intresserad avatt kissa på mig inget annat tex undertiden du onanerar så kan du kissa mig i munnen.

  mvh anders

 • Kissi

  23.maj.2011, kl.13:16

  Nej

  Nej jag vill inte kissa på dig, en man ,ed stadigt förhållande. No Way!

  ------
  Appropå mitt förra inlägg med pumpgrejen jag hade, den gick sönder och fastnade inuti mig och jag fick panik den kom inte ut, slangen till den kom ut men inte sugklockan. Fick åka till gynakuten. Kåtheten försvann och förbyttes i oro och ilska och ledsenhet och jag tänkte att hur ska jag nu kunna onanera på detta sköna sätt när sugklockan gått sönder. En barnmorska plockade ut den och slängde den. Hon sa att sådant händer många kvinnor saker fastnar i de nedre regionerna.

  Jag har vibratordelen kvar så nyss testade jag att smeka runt klitoris med den och det var skönt så har jag slangen och en pump som är kopplad till slangen. Jag körde in slangen i slidan trodde jag och började pumpa. Men det var nog inte slidan. Jag hade lyckats köra in den tunna slangen i urinröret och tappade mig själv på urin, jag tyckte det var helskönt och vill göra om det. kanske att man skulla kunna lägga sig i badet och ha det skönt och göra sådant, Det ska jag testa, Skulle vara skönt.

 • Kinky

  24.maj.2011, kl.14:04

  Kåt

  Hej! Usch vad tråkigt och hemskt för dig när den fastnade i slidan, men äventyret fortsätter.
  Vad skönt du berättar om när du suger ut kisset, vad jag velat se dig när du gjorde det.

  Har faktiskt provat själv på ett litet annat sätt, jag köpte en lång riktigt smal slang rundade toppen och gjorde den väldigt ren,spritade den till slut för att inte få några infektioner.

  Jag var inte på toa på hela dagen, tog fram en flaska på kvällen och lade mig på sängen smorde in slangen med matolja och förde in slangen i min hårda penis, jag var alldeles skakis men slangen gick lätt in i penisen och till slut så började kisset komma, jag runkade under tiden som kisset kom ner i flaskan, det kändes konstigt att bli tom utan att behöva kissa men samtidigt kändes det väldigt upphettsande.

  Behövde inte runka länge innan jag kom i en väldig orgasm och såg att sperman åkte ut i slangen, det var väldigt skönt.
  Det var i går och i dag har jag har inte varit på toa på flera timmar och skall dricka lite till, sen blir det skönt när jag plockar fram slangen.

  Kram

 • Kissi

  9.jul.2011, kl.20:55

  Tappa sig själv

  Åh vad sugen jag blev nu på att tappa mig själv. Var länge sedan sist. Man kanske skulle låta kisset rinna ner i en flaska precis som du gjorde. Tror jag ska dricka massa vatten nu och göra en riktigt lång härlig tappning om en stund. Gud. Jag är stenkåt på detta

 • kinky

  15.jul.2011, kl.20:38

  Väldigt kåt!

  Hej! Hmm blir väldigt kåt när jag tänker på hur det rinner kiss genom slangen som kommer från ditt urinhål,hoppas att du tog en tillräckligt stor flaska. Jag hade en för liten sist,men nu har jag inte druckit på hela kvällen. Slangen och 1,5l pet flaskan har jag bredvid mig, och penisen är hård när jag är så kåt. Puss!

 • Kissi

  14.aug.2011, kl.23:23

  Vibrator och kiss

  Jag har fört in ett vibrerande ägg i slidan. Nu dricker jag te och hallonsoda. Har även slangen och pumpen inne i slidan. Har dem inte i urinröret denna gången. Har en tjockare slang. När jag pumpar med den känner jag hur jag blir kissnödig på något sätt. Det spänner i hela magen och jag har stoppat burk under all denna utrustning. Sitter och kollar på film. Pumpar. Dricker hallonsoda och väntar på att urinet ska börja rinna ner i burken. Jag tänker kissa mycket för jag känner hur slidan är våt av kåthet. Så våt att jag skakar i rumpan.

 • Kinky

  16.aug.2011, kl.18:02

  Blöja!

  Hej! När jag läser hur du gör så blir jag väldigt kåt, hmm tänk att få se det blöta i din slida och urinhål utav både sekret ock kiss, hoppas att allt gick bra och du hade det väldigt skönt!..

  Jag har köpt barn blöjor, har kissat i dom i lördags. Hade blöja, kalsonger och jeans, jag var ute på promenad, hade en vattenflaska med mig, kissa lite, gick en bit kissa lite mer, kände en skön känsla med en blöt blöja som fanns där, innan jag var hemma så kissade jag lite igen, då var det fullt och kalsongen och jeansen blev lite blöta utav urin. När jag var hemma gick jag in på toa och lät det komma det rann nerför benen innan jag hade hunnit sätta handen innanför byxorna så gick det för mig,, det var jätteskönt.
  Nu har jag en blöja och kalsonger på mig har inte druckit på länge jag dricker vatten och kaffe, har en anal plugg med både pump och vibrator,tänkte göra som dig, har pumpat upp den ganska mycket, känner att den trycker på urinblåsan, känner mig väldigt kissnödig,men det är svårt att kissa när penisen är hård, ska pumpa upp den hårdare när jag slutar att skriva och dricka lite till och låta blöjan bli full utav kiss.
  Vet att det väldigt kinky men jag tycker det är skönt!..

 • kinky

  29.sep.2011, kl.15:32

  Kateter!

  Har beställt kateter och urinpåsar,har fått dom idag, skall experimentera om någon timme..
  Just nu har jag börjat dricka vatten, jag skall låta katetern vara länge inne i mig och samtidigt dricka mycket.
  Jag har stånd som nästan gör ont när jag känner mig så väldigt kåt.

 • Kissi

  20.okt.2011, kl.22:58

  Inte kissat på mig under onani på länge

  Just nu sitter jag med ett vibrerande ägg i slidan. Och en slang som jag pumpar med en pump.. Jag har en burk under hela anläggningen :) Och jag väntar bara på att kisset ska börja rinna.. vet inte om jag ska sitta ligga eller stå när jag kissar. Tror jag ska ligga,det attraherar mig att ligga vid detta kåttillfälle

 • kinky

  23.okt.2011, kl.20:36

  Kiss och kåthet!..

  Du gör mig så väldigt kåt, när jag läser om hur du gör!..
  Hade inte tänkt göra något, men har mjukisbyxor och kalsonger på mig, kissade lite så att det känns varmt, åhhh om jag skulle träffa någon som dig,så att jag kunde leka med henne, ..vill gärna känna hennes varma kiss på min kropp och vill gärna smaka på hennes kiss.
  Men jag törs nog aldrig säga åt någon om vad jag egenligen vill,för det är många som tycker att man är pervers.
  Men nu skakar jag när jag känner mig kåt,kissar lite känner hur både kalsonger och byxa börjar bli blöt, måste trycka pga att den är så hård, ju mer jag trycker och det sipprar ut kiss desto hårdare blir den,ska gå ut på toa och försöka trycka ut allt och samtidigt runka. Måste avsluta här.. Kram

 • Kinky

  10.dec.2011, kl.19:42

  Mjölkar ut mitt kiss..

  Hej! Nu är det längesedan som jag haft kiss onani,nu provar jag ett annat sätt.
  Har köpt en amningspump som jag mjölkar ut mitt kiss från mig.
  Det är två plaströr och när man drar i det ena röret blir det sug,det är nästan för trångt men jag har glidmedel då glider det bra.
  Har druckit mycket och jag har min penis inne i röret,när jag drar i det andra känns det precis som man blir mjölkad, behöver inte göra mycket för att kisset skall börja komma.
  Och varje gång jag mjölkar känns det precis som att det skall gå för mig, men skall ta det försiktigt så att det inte gåt för fort.
  Skall stå på alla fyra i sängen och njuta..
  Kram

 • zodiac

  5.sep.2012, kl.14:29

  kissa

  Fy faaaan vad kåt du gör mig....wooooooow
  Tänk om man kunde få en träff med dig!!!!
  Skulle vilja slicka dig medans du kissar o kissar o......
  Kram

 • Sonjaw

  14.jul.2011, kl.18:00

  kissa i trosan

  Jag är runt 60 år och så länge jag kan minnas har det varit tabu med kiss lekar själv så har jag fått smyga med det hela mitt liv. Jag tänder på att kissa ner mig släppa lite kiss i trosan när jag åker buss eller så och sedan onanera med mina kiss trosor på mig och låta det komma mera kiss när jag onanerar

 • kinky

  15.jul.2011, kl.20:56

  Tappar mig själv just nu

  Tycker det är ganska tabu nu också, men nu finns det internet så man får vara anonym. Tror att många då som nu har tänt på kiss. Jag har tror jag alltid tänt på kiss, men har aldrig gjort någonting utom på senare tid, har som du kissat på mig lite då och då och när jag onanerat så har jag låtit det rinna. Nu har jag blivit lite mera erfaren och just nu så har jag en slang i min penis, kisset kommer ut av sig själv i en flaska det känns konstigt men väldigt upphettsande. Behöver inte röra på mig mycket innan det går. Kram

 • Dinna

  25.feb.2012, kl.12:11

  Kiss fantasi..

  Hej!

  Jag är en kvinna i 30 års åldern. Har länge läst och fantiserat om det här att kissa på sig. Det är nåt som gör att jag tänder på det. Har en sambo men det är inget som jag har vågat prata med honom om. Och så idag så vågade jag ta steget..

  Jag var på väg hem från centrumet här och hade handlat lite. Min Sambo var och jobbade extra lite. Hade känt mig kissnödig länge men hade nog inte en tanke på vad som skulle ske. När jag var bara hundra meter från vårat hem så kunde jag nästan inte hålla mig, och då kom tanken.. Jag gör det:) Ställde mig lite på sidan om gångbanan, var en del folk lite längre bort. Och så lät jag det komma.. Det var så skönt, som om jag var i en dröm:) Jag stog nog där i ett par minuter och bara njöt. Hade ett par tajta jeans och hipsters trosor på och det rann ända ner i skorna. Sen skynade jag mig hem så ingen skulle se vad jag gjort och kom in innanför dörren. Jag kände mig så nöjd och väldigt upphettsad. Gick in till sängen och tog av mig dom blöta byxorna. Sen började jag smeka mig själv när jag fortfarande hade den genom kissade trosan på mig. Var nära att komma och kände att jag vill kissa mer. Jag kissade mer samtidigt som jag höll på och fick en alldeles otrolig orgasm. Låg kvar en stund och hämtade andan och tänkte på vad som hänt. Var så otroligt skönt att jag vågade och det var definitivt inte sista gången:)

  Om det är fler som har denna fetish så skriv gärna om det. Tack från en glad tjej..

  /Dinna

 • Damtoa

  23.jan.2015, kl.10:40

  Älskar att dricka från en kvinna

  jag är en snart 50 årig man som fantiserat och kollat på filmer samt upplevt den underbara akten att få slicka en kvinna medans hon kissar... att dricka allt till sista droppen och sedan få slicka henne ren o fin och till orgasm på orgasm...mmm..livet kan inte bli härligare... första gången slickade jag en tjej så hon kom i en kraftig orgasm och kunde, inte trots att hon kämpade, hålla sig utan kissade på sig i min mun.. hon knep och skämdes men jag blev otroligt upphetsad så jag sa bara " mer snälla mer " så hon tömde blåsan i min mun.. sedan fick jag slicka och dricka av henne några gånger till innan vi gick skilda vägar.. jag har väl haft några som man vågat fråga men inte så många ändå... skulle ju gärna träffa en mogen kvinna som du och få njuta av dina smaker... har du haft de funderingarna eller är det bara onani och kissande som du tänder på... jag har en fantastisk tunga ska jag säga :-)

  blöta kyssar mellan benen på er alla kissnödiga kvinnor...

  Damtoalett

 • 26.aug.2011, kl.22:35

  Som dej

  Hej!
  Det låter jättehärligt det du gör,och jag fantiserar ofta om att en tjej med röda underkläder kissade ner sej och grenslar mej.Jag har aldrig tyckt det här är konstigt på något sätt men det verkar vara nåt man inte avslöjar för sina vänner precis.
  Fortsätt och njut och fantisera.

 • LisPee

  19.okt.2011, kl.10:41

  Kissonani

  Superskönt att kissa när man leker med musen. Jag gör det ofta och gillar också att kissa och leka omvartannat som du. Du är inte ensam om detta. Kissa onanera och njut av livet!
  kram

 • 4.sep.2012, kl.13:58

  kissa

  Hej !
  Du är långt ifrån ensam att tycka så här tror jag.
  Det är ju superskönt att släppa på kontrollen o bara ge sig hän.
  Drömmen vore om jag kunde träffa en tjej / kvinna att göra detta
  tillsammans med.Suck......

 • anonym

  5.nov.2013, kl.01:06

  ja..

  Ja, jag.

« Tillbaka till Kvinnligt